Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» της Νικολέττας Ράλλη - Η ανάρτηση στο Instagram

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» της Νικολέττας Ράλλη - Η ανάρτηση στο Instagram

Τι και αν οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει από τις Πασχαλινές τους διακοπές, η Νικολέττα Ράλλη συνεχίζει να απολαμβάνει θάλασσα και ήλιο, μιας και έτσι και αλλιώς οι υποχρεώσεις δεν είναι τόσο περιοριστικές, ειδικότερα μετά το τέλος της εκπομπής της.

Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» της Νικολέττας Ράλλη

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί με την κόρη της σε ξενοδοχείο στην Μεσσηνία και απολαμβάνουν τους διακοπές τους οικογενειακά.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα των διακοπών της η Νικολέττα Ράλλη μοιράζεται πολλές από τις στιγμές χαλάρωσης που βιώνει, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ενώ μας δείχνει και πόσο δημιουργικά περνά τον χρόνο της με την κόρη της, Σοφία.

Μεταξύ των αναρτήσεών της, έκανε και μία απίστευτη αποκάλυψη για την ίδια, αφήνοντας τους ακόλουθούς της, άφωνους. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν ξέρει κολύμπι.

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη πόζαρε στη πισίνα του ξενοδοχείο όπου μένει και στη λεζάντα της ανάρτησή της έγραψε: «Η τέλεια πισίνα για εμένα έχει τα εξής:

  1. Ρηχή
  2. Θερμαινόμενη
  3. Παιχνίδια στο νερό

Σε αλλά νέα, κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθω και κολύμπι».

Η Νικολέτα Ράλλη φωτογραφήθηκε γυμνή στην μπανιέρα με την κόρη της

H Νικολέτα Ράλλη περνάει πολύ όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια της στις διακοπές, που οργάνωσε εκείνη μαζί με τον άντρα της και την κορούλα τους. Σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Πελοποννήσου ξεκουράζεται η παρουσιάστρια, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της έχει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Οι φωτογραφίες της Νικολέτας από την περιοχή έχουν ρίξει πραγματικά το instagram και ειδικά η τελευταία, που πόσταρε τρέλανε τους πάντες. Μέσα από τη μπανιέρα με την κόρη της, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλες τις ευχές, που έλαβε αυτές τις γιορτινές ημέρες.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας. Εύχομαι με την σειρά μου, ευτυχία και υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί εάν με ένοιαζε αυτό από πάντα, από τότε που έγινα γονιός με νοιάζει μόνο αυτό! Για εμάς τους ενήλικες εύχομαι ψυχική υγεία και αισιοδοξία! Καλό μας καλοκαίρι.», έγραψε η Νικολέτα Ράλλη.