Κατερίνα Βρανά: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της - «Πήγα να πεθάνω στην...»

Όλα όσα είπε στην «Κυψέλη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Βρανά: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της - «Πήγα να πεθάνω στην...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη» και μίλησε για ακόμα μια φορά για το πρόβλημα υγείας της, αναπολώντας τη στιγμή που πήγε να χάσει τη ζωή της, την ώρα που βρισκόταν στο εξωτερικό για περιοδεία. Βέβαια σε όλα αυτά η stand up comedian έδωσε μια χιουμοριστική νότα. (Δείτε εδώ αναλυτικά τι της συνέβη)

Η συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά

«Είναι επιλογή των άλλων αν θα δούνε την περιπέτεια υγείας μου ως μάθημα ζωής. Εγώ έκανα μια παράσταση γιατί αυτά που μου συνέβησαν, εκτός από τραγικά ήταν και πάρα πολύ αστεία. Δεν θα βρίσω αλλά ξέρετε πως λέγεται η πόλη στην οποία σχεδόν πέθανα; Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malaka της Μαλαισίας. Ως Ελληνίδα κωμικός αυτό δίνει έναν τόνο» είπε η Κατερίνα Βρανά.

«Πέτυχα Μαλαισιανό χειρουργό που είχε κάνει νευρωτικό στην Κρήτη. Όταν ήρθε όλη η οικογένειά μου στην Μαλαισία, ο αδερφός μου κι ο ξάδερφός μου προσπαθούσαν αν βρούνε τι φάρσα θα μου κάνουν, όταν ξυπνήσω. Ό,τι πιο φυσιολογικό. Οι γιατροί κι οι γονείς έβγαιναν για να φάνε, εγώ λίγο ζοριζόμουν» πρόσθεσε με χιούμορ η Κατερίνα Βρανά.

«Ό,τι και να έχει συμβεί...»

Η Κατερίνα Βρανά είναι παράδειγμα προς μίμηση από τη στιγμή, που ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας της και στο εξής. Η κωμικός μπορεί να περνάει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα της όμως τη βλέπουμε να μην το βάζει κάτω με τίποτα.

Το Μεγάλο Σάββατο 23/4 έκανε ένα άκρως συγκινητικό tweet, καθώς έκλεισε 5 χρόνια από την ημέρα, που κινδύνεψε να πεθάνει. Τα γεγονότα έδειξαν πως είναι μια μαχήτρια αφού σήμερα είναι ενεργή στην τέχνη της και ξεπέρασε ακόμα και τη στιγμή, που τη φόβισε πιο πολύ από κάθε άλλη.

«Ό,τι άλλο και να έχει συμβεί στον κόσμο, για μένα 21 Απριλίου θα είναι πάντα η μέρα που αρρώστησα κ 23 Απριλίου η μέρα που σχεδόν πέθανα. Οπότε φέτος, μεσάνυχτα Σαββάτου, θα κάνω ότι όλοι μαζί γιορτάζουμε το ότι ΔΕΝ πέθανα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα τα πυροτεχνήματα».