Έβαψε το μαλλί του και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ - Πως είναι σήμερα ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ

Ανανεωμένος και τρελά ερωτευμένος

Έβαψε το μαλλί του και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ - Πως είναι σήμερα ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κατάφερε να κερδίσει την καρδιά τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής του GNTM 3 και να πάρει το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού to 2018.

Ένα από αυτά που έμειναν στην ιστορία όσον αφορά το όνομά του ήταν ο επεισοδιακός χωρισμός με την κοπέλα που είχε τότε, μετά την έξοδό του από το σπίτι του ριάλιτι αλλά και η σχέση που ακολούθησε με συμπαίκτριά του (δείτε την εδώ).

Σήμερα, 4 χρόνια μετά το τέλος του τότε διαγωνισμού, ο Ηρακλής φαίνεται πως συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο αθόρυβα και κρατά όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό το μεγαλύτερο ατού της εμφάνισής του που δεν είναι άλλο από τα μαλλιά του. Τα έβαψε και τα έκανε... κατράμι σκέτο αλλά και πάλι, είναι πολύ γοητευτικός!

Τότε στο GNTM 3

Ο Ηρακλής σήμερα

Ηρακλής Τσουζίνοφ

Ηρακλής Τσουζίνοφ gntm

O Ηρακλής Τσουζίνοφ του GNTM θα ήθελε να ασχοληθεί με τις φυσικές επιστήμες

Σε συνέντευξή του στην lifo είχε δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί με τις φυσικές επιστήμες...

Πες μου για σένα, πού γεννήθηκες, πού μεγάλωσες;

Γεννήθηκα στη Γερμανία, αλλά μεγάλωσα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, γιατί, λόγω συνθηκών και καταστάσεων, έπρεπε να μετακομίζω συνέχεια, οπότε δεν είχα ποτέ σταθερούς φίλους ή σταθερή κατοικία.

Στην αρχή η οικογένειά μου αποτελούνταν κυρίως από μένα και τη μαμά μου, γιατί ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε. Ύστερα όμως, που πήγα στη Ρωσία και η μητέρα μου έφυγε για να ψάξει δουλειά σε άλλες χώρες ‒γιατί η Ρωσία, μετά τη Σοβιετική Ένωση, δεν είχε και πολλά να προσφέρει‒, έμεινα με τη γιαγιά μου, τον παππού μου, τη θεία μου και τον θείο μου, μαθαίνοντας έτσι πάρα πολλά για το ήθος και τον σεβασμό προς τους μεγαλύτερους.

Αισθάνθηκες ποτέ άσχημα ή άβολα από τη συμπεριφορά των Ελλήνων;

Έχω αισθανθεί άσχημα με συμπεριφορές Ελλήνων, αλλά δεν νομίζω να οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν Έλληνες, περισσότερο έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την παιδεία του.

Γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μόδα;

Εντελώς τυχαία, σε ένα πάρτι που είχα πάει μου πρότειναν να μπω σε πρακτορείο και είπα στον εαυτό μου «τι έχεις να χάσεις;». Σιγά σιγά, άρχισε να μου αρέσει παρά πολύ.

Αν δεν είχες αυτή την πετυχημένη πορεία στο μόντελινγκ, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου;

Αν δεν ήταν το μόντελινγκ, θα ήθελα να ασχοληθώ με την επιστήμη, συγκεκριμένα τη φυσική, αλλά κι αυτό παραμένει όνειρο.