Ηρακλής Τσουζίνοφ: Δημοσίευσε φωτογραφία με την Μαρινέλα Ζύλα

Το στιγμιότυπο που φούντωσε τις φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Δημοσίευσε φωτογραφία με την Μαρινέλα Ζύλα

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ με την πρώην συμπαίκτρια του στο GNTM, Μαρινέλα Ζύλα.

Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι ολοένα και πληθαίνουν, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές έξω.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι. Αυτή τη φορά μάλιστα, ο Ηρακλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του με την Μαρινέλα όπου ποζάρουν στο καθρέπτη.

Η Μαριαλένα, που όπως φαίνεται του έχει κλέψει την καρδιά, ξεκίνησε το χορό στα 9 της και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. “Πηγαίνουμε με τον αδερφό μου σε αγώνες από τα 10. Έχουμε πάει σε πάρα πολλούς αγώνες εδώ στην Ελλάδα όπως και στην Αλβανία. Είμαστε πρωταθλητές.

Έχουμε εκπροσωπήσει την Αλβανία σε παγκόσμιους αγώνες χορού. Με το χώρο του μόντελινγκ δεν έχω ξανά ασχοληθεί, πάντα το σκεφτόμουνα και είχα και ανθρώπους γύρω μου το λέγανε, δεν το πίστευα τόσο πιο παλιά, τώρα όμως πιστεύω σε μένα πιο πολύ, είμαι πιο σίγουρη, νιώθω πιο ώριμη από την ηλικία μου και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω” είπε στο βίντεο παρουσίαση της. Κάνει λάτιν χορό, είναι 1,76. Οι πόντοι στο πάνω μέρος τους σώματος της είναι 87-88, στη μέση 62 και κάτω είναι 92.

Η ανάρτηση του Ηρακλή με την Μαριαλένα

Ηρακλής Τσουζίνοφ φωτογραφία με την Μαρινέλα Ζύλα

"Δεν είμαστε ζευγάρι με την Μαρινέλα. Είμαστε μόνο φίλοι"

Σήριαλ έχει καταντήσει η σχέση Μαρινέλας Ζύλα και Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο νικητής του GNTM 3 μετά το τέλος του show φαίνεται να απασχολεί περισσότερο με την προσωπική του ζωή παρά με την επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, απευθείας με το που τελείωσε το GNTM 3 ο Ηρακλής αποκάλυψε πως χώρισε από την Αγγελική που ήταν μαζί για χρόνια και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι φήμες περί νέου ειδυλλίου με την Μαρινέλα.

Ενώ και οι δυο συνεχίζουν να διαψεύδουν τις φήμες αυτές, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Μια, δε, ανάρτησή του λίγες ώρες πριν έφερε την επιβεβαίωση πως η σχέση αυτή ισχύει αλλά εκείνος συνεχίζει να λέει πως όχι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η ON Time και η Σάσα Σταμάτη, ο μεγάλος νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται και γράφονται. Είμαστε μόνο φίλοι».