"Κόλαφος" η Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντοτε άνθρωποι με τους οποίους...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το απόγευμα της Πέμπτης 29/4 η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το κομμάτι των σχέσεων καθώς η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Είναι τρομερό το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες σχέσεις μου, 1,5 έτους, κάπου εκεί, ήταν πάντοτε άνθρωποι με τους οποίους δεν ήθελα να τους ξέρω, δηλαδή δεν μου έκαναν καθόλου.

Πώς γινόταν και ξαφνικά ήμασταν ζευγάρι. Δεν κατέληξα σε κάποιο συμπέρασμα. Είπα ζήσε το. Θέλω όταν είναι να συμβεί κάτι να συμβεί. Να είμαι καλά».

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη

Ξέσπασε η Νατάσα Καλογρίδη - «Στην πυρά όλα τα καθάρματα»

Η Νατάσα Καλογρίδη με ένα βίντεο όλο νόημα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών με την ίδια να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Τις τελευταίες μέρες, οι αποκαλύψεις για παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου δεν έχουν σταματημό, με τους ηθοποιούς να μην φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά.

Ακόμα περισσότεροι είναι όμως εκείνοι που στέκονται δίπλα στα θύματα και τους υποστηρίζουν μέχρι τέλος. Μια από αυτούς είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την ίδια να καθαρίζει και να σφουγγαρίζει το σπίτι.

Στην λεζάντα η performer έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζι/σας @motho_naios @zetadouka @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο». Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Νατάσα Καλογρίδη για θύτες και θύματα βίντεο