Μαρία Αντωνά: Το πραγματικό πρόσωπο της μέλλουσας συζύγου του Άρη Σοϊλέδη

Έτσι ήταν παλιότερα πριν το "πείραγμα" στα χείλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Αντωνά: Το πραγματικό πρόσωπο της μέλλουσας συζύγου του Άρη Σοϊλέδη

Την Μαρία Αντωνά την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η ίδια αυτή τη περίοδο είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η ίδια έχει μια παραπάνω δικαιολογία καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να υποστηρίζει δημόσια τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη ο οποίος βρίσκεται αυτή τη περίοδο στο Survivor 5. Αναμφίβολα ο ένας είναι τρελά ερωτευμένος για τον άλλον μιας και ο γάμος τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβρη.

Από την άλλη, η ίδια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz μιας και έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με την ομορφιά της. Μπορεί η ίδια να μην έχει αποκαλύψει τίποτα ωστόσο όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες έχει "πειράξει" τα χείλη της κάτι που δεν φαίνεται μιας και το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό. Βέβαια, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Η επέμβαση που έχει κάνει η μέλλουσα σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά

Πριν τις πλαστικές της Μαρίας Αντωνά

Μαρία Αντωνα - Πριν τις πλαστικές

Φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά

Μαρία Αντωνά
Παλιά φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά

Έτσι είναι σήμερα η Μαρία Σοϊλέδη

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας

Χαμός έγινε με το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 16/4 με τις φωτιές που έβαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυριζόμενος ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, καθώς ο γνωστός make up artist υποστήριξε ότι βλέπει ειδύλλιο να αναπτύσσεται ανάμεσά τους, "μαρτυρώντας" πως περνούν πολύ χρόνο πίσω από την καλύβα, απομονώνονται και είναι συνεχώς μαζί ενώ αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα συνέχεια τού κάνει μασάζ

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά για τις δηλώσεις Εμμανουήλ

Η Μαρία Αντωνά ωστόσο έδειξε να μην ασχολείται με τη φωτιά που επιχείρησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος, προτιμώντας να ανεβάσει ένα στόρι με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε να κάνει η ίδια.

Η Μαρία Αντωνά για Εμμανουήλ