«Είναι δυνατόν την ώρα που πάω...» - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο

«Ο Γιαννάκης δεν με αφήνει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι δυνατόν την ώρα που πάω...» - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο

Τον τελευταίο καιρό όπως φαίνεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, επικρατεί ανάμεσα στους συνεργάτες της, Ανδρέα Μικρούτσικο και ο Γιάννη Πουλόπουλο, ένα περίεργο κλίμα με αρκετές εντάσεις. Την Παρασκευή 29/4 παρακολουθήσαμε άλλη μία τέτοια στιγμή όπου οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους εξαιτίας ενός θέματος.

Άναψαν τα αίματα ανάμεσά τους ξανά

Α.Μ.: Ο Γιάννης έχει την άποψη ότι τα λέει όλα σοβαρά, εσύ λες ότι τρολάρει… Καλά, εσύ το πιστεύεις, εδώ πιστεύεις στο Σασμό ότι γίνεται.

Α.Μ.: Έχω προλάβει να πω τι;

Γ.Π.: Γιατί φωνάζεις;

Α.Μ.: Έχεις αυτό το ελάττωμα τον τελευταίο καιρό, εγώ σε δικαιολογώ γιατί έχεις περάσει κορονοϊό και μπορεί να σου έχει αφήσει κατάλοιπα. Και χθες τα ίδια έγιναν. Συν το γεγονός ότι ξέρεις ότι σ’ αγαπάω και είμαι ανεκτικός.

Γ.Π.: Τι έκανα;

Α.Μ.: Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα, γίνεσαι έξαλλος και “όχι”. Τι όχι; Τι ήθελα να πω;

Γ.Π.: Να το δούμε πρώτα και μετά να σχολιάσουμε;

Α.Μ.: Να το δούμε πρώτα, αλλά δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφήνει ο Γιαννάκης.

Κ.Κ.: Εγώ είμαι η παρουσιάστρια.

Α.Μ.: Ναι, αλλά ο Γιαννάκης δεν με αφήνει.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχασε πρόσφατα τη μητέρα της εξαιτίας της ασθένειάς της και δέχθηκε τρομερό μίσος από τον κόσμο για τον τρόπο που επέλεξε να πενθήσει.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν παπαρατσικές φωτογραφίες της με τον σύντροφό της στον επιτάφειο και πολλοί θεώρησαν πως πήγε για να διασκεδάσει αντί να πενθήσει. Γι' αυτό ανέβασε βίντεο εξηγώντας τι συμβαίνει και ξεσπώντας για όλα τα σχόλια που δέχτεται και το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 28/4.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, ακούγοντας όσα ανέφερε η διάσημη Infuencer, σοκαρίστηκε και δήλωσε γεμάτη εκνευρισμό πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν γίνεται ένας άνθρωπος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση να δέχεται τόση κακία.