Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν είναι κακό να σου ανοίγουν πόρτες οι γονείς σου»

«Μετά πρέπει να αποδείξεις την αξία σου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν είναι κακό να σου ανοίγουν πόρτες οι γονείς σου»

Το πρωί της Παρασκευής 29/4 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια σε ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος της εκπομπής αν την άγχωσε ποτέ η σύγκριση του ονόματός σου με τον μπαμπά της η ίδια ανέφερε:

«Ήταν κάτι που με άγχωνε στην αρχή, ίσως και να είναι ένας λόγος που δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι από την αρχή αν θες αλλά μετέπειτα το ξεπέρασα δηλαδή με άγχωνε σε όλα και στην τηλεόραση με άγχωνε.

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό να σου ανοίγουν πόρτες οι γονείς σου. Μετά πρέπει να αποδείξεις την αξία σου». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε τι τηλεοπτική πρόταση είχε δεχτεί αλλά την αρνήθηκε.

Οι δηλώσεις της Ιλένιας Γουίλιαμς

Τι ανέφερε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη.

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορονοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της. Δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο. Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί»