Κι όμως το είπε - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της

«Θέλω να μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος της εκπομπής σήμερα. Σήμερα μείνετε, γιατί χθες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κι όμως το είπε - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της

Αρκετά χαμηλά ήταν τα χθεσινά 28/4 νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Δεν δίστασε να... αναφερθεί στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της η Καινούργιου

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 29/4, η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τον έντονο καυγά που είχε με τον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος της εκπομπής σήμερα. Σήμερα μείνετε, γιατί χθες δεν ξέρω που πήγατε. Χθες δεν μας είδε κανείς», με την υπόλοιπη ομάδα της να ξεσπά σε γέλια.

"Με αμφισβητείτε! Ρε παιδιά μην με..." - Έξαλλη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα με το κοντρόλ

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολουθήσαμε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά έγινε έξαλλη με το κοντρόλ. Μετά την ενόχληση της για έναν τίτλο που είχαν βάλει, η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε ξανά γιατί όπως είπε συνέχεια την αμφισβητούν.

Με αφορμή την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την υπόθεση της Πάτρας, θέλησε να πει δυο λόγια για τον κ. Ηλιάδη, όπως φαίνεται όμως κάτι της είπαν στο ακουστικό και την νευρίασαν πολύ.

«Παρακολουθούσα χθες, αν δεν κάνω λάθος στο δελτίο ειδήσεων του Mega, που είχε πει πως του είχε κάνει εντύπωση όταν οι δυο γονείς μπήκαν στο γραφείο του και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος ρώτησε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας…», είπε και συνέχισε εμφανώς εκνευρισμένη

«Μπορεί να το παίξαμε κι εμείς αλλά αυτό το συγκεκριμένο το είδα αλλού… Ρε παιδιά μη με γειώνετε όλη την ώρα… σας παρακαλώ, όλη την ώρα με αμφισβητείτε… και πάνω και εδώ. Έλα βρε Χρίσλα κάντο εσύ…».