«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι...» - Τι εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας στο After Dark

Βάζει 8 στο σεξ στην σημασία που έχει σε μια σχέση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι...» - Τι εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας στο After Dark

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark την Παρασκευή 29/4 και όσα ειπώθηκαν, σίγουρα θα συζητηθούν πολύ. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που δεν πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όταν μπήκε στο εξομολογητήριο, απάντησε για το σεξ, για τη σύντροφο του, και για πολλά άλλα.

Τι κοιτάει πρώτα σε μία κοπέλα

Μιλώντας για την Έλενα Πιερίδου, τη σύντροφό του, είπε ότι αρχικά την έφερε στο θέατρο ένας φίλος του που δεν του τη γνώρισε και μετά από έναν χρόνο ξεκίνησαν να μιλάνε ιντερνετικά προτού κάνουν σχέση.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι «η σεμνότητα. Μου αρέσει η κοπέλα να βγάζει κάτι άθικτο. Συνδυάζεται με την αύρα».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια και ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι την εντυπωσίαζε. Βάζει 8 στο σεξ και πόση σημασία έχει σε μια σχέση τουλάχιστον στην αρχή. Επιπλέον θα προτιμούσε να μην πάρει έναν ρόλο από το να μην κάνει σεξ ένα χρόνο. «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα αποχής. Τρομάζω στο πόσα νεύρα θα είχα».

Θα άντεχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως είπε επειδή σέβεται τη σύντροφό του δεν θα έκανε σεξ σε ακραία μέρη που θα την εξέθεταν. «Δεν είχαν τον κίνδυνο να μας δουν. Μπορεί να ήταν σε ένα φουσκωτό σκάφος σε ένα ξερονήσι» είπε.

«Γνωριστήκαμε μέσω...»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/2 η Έλενα Πιερίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το Τατουάζ». Η νεαρή ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αμούτζα που πρωταγωνιστεί φέτος στον Σασμό.

Η ίδια βλέπει φανατικά τη «Γη της Ελιάς» καθώς η αδερφή της, Ιφιγένεια, ερμηνεύει στη σειρά την Ευτυχία.

«Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός σχετικά με το τι έχει κάνει πριν και της ταιριάζει. Είμαι πολύ περήφανη, την παρακολουθώ και την θαυμάζω!», είπε χαρακτηριστικά ωστόσο παρακολουθεί και τον Σασμό λόγω του συντρόφου της.

«Ήταν ένα δίλημμα που είχαμε συζητήσει οικογενειακώς. «Τι θα βλέπουμε τώρα;», έλεγαν η μαμά και η γιαγιά μου. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram!».