Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Αυτός είναι ο άντρας που την στηρίζει

Χαμογελά και πάλι μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Αυτός είναι ο άντρας που την στηρίζει

Απεριόριστη αγάπη και στήριξη έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκεκριμένα μετά την επίθεση με το βιτριόλι, με την ίδια να έχει αποδεχτεί πια την νέα πραγματικότητα και να ξεπερνά όλα τα εμπόδια, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η ίδια πριν μερικές μέρες μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Πρωταγωνιστές πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα, με το πανελλήνιο να είναι συγκλονισμένο και να την αποθεώνει και το μεγαλείο της ψυχής της.

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της με τον Σταύρο Θεοδωράκη η ίδια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σταματά λεπτό να την στηρίζει.

Οι ίδιες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό ενώ μάλιστα πολλές φορές εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά.

Ωστόσο, η Ιωάννα έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα της - Κολυμπάει και παίζει μποξ

Το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα. Στη μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μια τρίτη, αθλείται σε ένα σάκο του μποξ.

«Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε ???????????? Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να «φτάσει» ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή.
Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της.... Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!

Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει. Στους Πρωταγωνιστές (official) ζήσαμε την «Αποκάλυψη της Ιωάννας». Ενός ανθρώπου πανέμορφου και γενναίου! Μαζί με εκείνη, συνεχίζουμε και εμείς. Ιωάννα, σ' ευχαριστούμε!», έγραψαν χαρακτηριστικά στις νέες φωτογραφίες της.

Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε...

Posted by Pod.gr on Friday, April 29, 2022