Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης

Το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης

Ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα θέλησε να στείλει ο Κρατερός Κατσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για έναν πολύ καλό λόγο και συγκεκριμένα για να δώσει αίμα, ωστόσο στο νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα του αλλά λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία της.

Έδωσε αίμα ο Κρατερός Κατσούλης και στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα

Ο Κρατερός απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και αμέσως μοιράστηκε την εν λόγω φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ας δίνουμε αιμοπετάλια και αίμα όσο περισσότερο μπορούμε. Πάντα χρειάζονται σε κάποιον άνθρωπο, είτε συγγενή μας είτε και όχι. Αλλά πάντα χρειάζεται».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί...»

O Kρατερός Κατσούλης έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες εικόνες που φέρνει σε όλους μας ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο ηθοποιός έχει αποδείξει κατά καιρούς πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι και φυσικά η φρίκη του πολέμου δεν τον αφήνει αδιάφορο ειδικά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για αυτόν στα παιδιά του.

Μπορεί ο Κρατερός να ζει σε χωριστό σπίτι από την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η σχέση με τα δύο του παιδιά δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και μιλάνε για πολλά θέματα, μιας και βρίσκονται σε μια ηλικία με πολλές απορίες!

«Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».