«Σε σας τα χρωστάω όλα!» - Η τρυφερή ανάρτηση της Καινούργιου και οι αμέτρητες ευχές για τα γενέθλιά της

«Κάθε “χρόνια πολλά” είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση στη νέα μου ζωή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σε σας τα χρωστάω όλα!» - Η τρυφερή ανάρτηση της Καινούργιου και οι αμέτρητες ευχές για τα γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε από την Παρασκευή στο αγαπημένο της Παρίσι, για να γιορτάσει μαζί με τις κολλητές της τα γενέθλιά της, και μοιράστηκε διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και σκέψεις της για τη χρονιά που πέρασε και πλέον μπήκε στα 37!

Τα πρώτα λόγια για την ημέρα των γενεθλίων της

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα των γενεθλίων της, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τον Πύργο του Άιφελ στο Instagram μαζί με ένα μήνυμα και πολλά ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές!

«Είναι η πρώτη μέρα της νέας γενεθλιακής χρονιάς μου…Κάθε “χρόνια πολλά” είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση στη νέα μου ζωή.

Η ημέρα των γενεθλίων μου είναι και η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Κι όπως όλες οι γιορτές, τα γενέθλιά μας είναι οι άνθρωποί μας. Εκείνοι που μας αγαπούν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας. Εκείνοι που μας γεμίζουν με ευχές κι εκείνοι που νοσταλγούμε. Εκείνοι που έστω και καθυστερημένα μας χάρισαν ένα χαμόγελο…Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν…η κ εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας (παππού μου λείπεις πολύ ….)

Γεννήθηκα λοιπόν σαν σήμερα και βλέπω τη μέρα αυτή κάθε χρόνο, σαν υπενθύμιση για να εκτιμώ το δώρο της ζωής. Είμαι κάθε χρόνο εδώ υγιής, δυνατή και γεμάτη από όρεξη για να ζήσω ακόμη περισσότερα…Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην τούρτα κάθε χρόνο παραμένει η ίδια.

Να μεγαλώνω! (Ίσως κ ν αποκτήσω κ ένα παιδάκι …ποιος ξέρει;)Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες κ υπέροχες ευχές σας …Σας αγαπώ πολύ κ σας χρωστάω πολλά …σε σας τα χρωστάω όλα ! Καλό μήνα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχασε πρόσφατα τη μητέρα της εξαιτίας της ασθένειάς της και δέχθηκε τρομερό μίσος από τον κόσμο για τον τρόπο που επέλεξε να πενθήσει.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν παπαρατσικές φωτογραφίες της με τον σύντροφό της στον επιτάφειο και πολλοί θεώρησαν πως πήγε για να διασκεδάσει αντί να πενθήσει. Γι' αυτό ανέβασε βίντεο εξηγώντας τι συμβαίνει και ξεσπώντας για όλα τα σχόλια που δέχτεται και το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 28/4.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, ακούγοντας όσα ανέφερε η διάσημη Infuencer, σοκαρίστηκε και δήλωσε γεμάτη εκνευρισμό πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν γίνεται ένας άνθρωπος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση να δέχεται τόση κακία.