Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Αγγέλου - Έπεσε θύμα διάρρηξης

Για 6η φορά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Αγγέλου - Έπεσε θύμα διάρρηξης

Όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής 1/5 ο Αργύρης Αγγέλου (δείτε εδώ το απίστευτο σπίτι του). Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πως διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό του, για να κλέψουν αντικείμενα, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε δικά του αντικείμενα μέσα.

Μάλιστα είναι η 6η φορά που γίνεται αυτό

Ο Αργύρης Αγγέλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη ζημία που έχει υποστεί ενώ αποκάλυψε πως αυτή είναι η 6η φορά που συμβαίνει αυτό. «Ας τους πει κάποιος ότι δεν έχω τίποτα μέσα στο αμάξι. 6η φορά» έγραψε!

Διέρρηξαν τον Αργύρη Αγγέλου

Διέρρηξαν πρόσφατα και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο σπίτι του στην Βούλα

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Οικονομόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/12. Μάλιστα, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην μονοκατοικία του στην Βούλα και έκαναν το σπίτι άνω κάτω καθώς έψαξαν για χρήματα και αντικείμενα αξίας ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής 5/12, ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου εμφανίστηκε στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο συμβάν.

«Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, που τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν τις ώρες που εκείνος θα λείπει. Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν με ιδιαίτερο τρόπο τα συστήματα ασφαλείας και έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί».