«Ένιωθε πως ήταν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένιωθε πως ήταν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Το πρωί της Δευτέρας 2/5, στην εκπομπή "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως έγινε γνωστό, θα συμμετέχει στο Asia Express και γι' αυτό θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την εκπομπή στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο. Η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι η παρουσιάστρια αυτής και πολύ καλή φίλη του τον αποχαιρέτησε και από τα social media αλλά και στον "αέρα" το Σαββατοκύριακό, με δάκρυα στα μάτια, όπως και το υπόλοιπο πλατό το οποίο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο, προχώρησε σε μία αποκάλυψη λέγοντας πως ο personal trainer ήταν αρκετα δυσαρεστημένος από την θεματολογία που έχει διαμορφωθεί πλέον στο Χαμογέλα και πάλι, όπως και με τον ρόλο του.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Βασάλου από το Χαμογέλα και πάλι

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή, που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα.

Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα, ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Συγκινήθηκα αλλά...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι

Για τελευταία φορά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είδαμε σήμερα 1/5 τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς θα συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» με τον Fipster.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκπομπή που βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος, ο Κωνσταντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Συγκινήθηκα αλλά δε φάνηκε. Μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Όταν η Σίσσυ έμαθε για το Asia Express ήταν λίγο διαστικτή. Αλλά μου είπε πως “εφόσον θέλετε να το κάνετε και οι δύο τόσο πολύ, δε μπορώ να σας εμποδίσω”. Η Ευρυδίκη θα είναι στο σπίτι. Καλοκαίρι στην Ελλάδα είμαστε. Μια χαρά θα περάσει. 40 μέρες θα λείψω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.