«Όλα αυτά τα 4 χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρηση από το Χαμογέλα και Πάλι

Συγκινεί με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα αυτά τα 4 χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρηση από το Χαμογέλα και Πάλι

Για τελευταία φορά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είδαμε χθες 1/5 τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς θα συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» με τον Fipster.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκπομπή που βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος, ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με όλη την ομάδα, προκειμένου να τους αποχαιρετήσει και δημόσια.

«Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 χρόνια ????????τα ξανά λέμε σύντομα δεν χανόμαστε!???? #xamogelakaipali», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτησή του, ενώ σε παρόμοια ανάρτηση προχώρησε πριν μερικές ώρες και η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media, με την ίδια να είναι επίσης πολύ συγκινημένη με την αποχώρηση του συνεργάτη της.

Συγκινεί ο Βασάλος με το "αντίο" του στο Χαμογέλα και Πάλι

Τι είχε δηλώσει χθες μετά την εκπομπή

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Συγκινήθηκα αλλά δε φάνηκε. Μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Όταν η Σίσσυ έμαθε για το Asia Express ήταν λίγο διαστικτή. Αλλά μου είπε πως “εφόσον θέλετε να το κάνετε και οι δύο τόσο πολύ, δε μπορώ να σας εμποδίσω”. Η Ευρυδίκη θα είναι στο σπίτι. Καλοκαίρι στην Ελλάδα είμαστε. Μια χαρά θα περάσει. 40 μέρες θα λείψω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.