Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάει στις Κάννες - Σε ποια ιστορική ταινία πρωταγωνιστεί

Eτοιμάζεται να κατακτήσει το σινεμά metά το τραγούδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάει στις Κάννες - Σε ποια ιστορική ταινία πρωταγωνιστεί

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως φαίνεται μετά το τραγούδι είναι έτοιμος να κατακτήσει το σινεμά και τις Κάννες. Πιο συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στη μικρού μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον θρόνο του Ξέρξη» που θα συμμετάσχει στο διεθνούς εμβέλειας κινηματογραφικό φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως της 26 Μαΐου.

Η πλοκή της ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει

Συγκεκριμένα, το φιλμ, που αποτελεί μια παραγωγή του Onassis Culture, θα κάνει πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικής, το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο συμμετέχουν δουλειές δημιουργών από όλο τον κόσμο. Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από μία κορυφή του όρους Αιγάλεω από την οποία θεωρείται πώς παρακολούθησε ο Ξέρξης τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Εξ ου και το συγκεκριμένο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να το αποκαλούν «Θρόνο του Ξέρξη».

Ο Μαζωνάκης πάει στις Κάννες

Από το ίδιο αυτό σημείο παρακολουθεί και η σκηνοθέτρια της ταινίας τη ζωή των ηρώων της. Είναι άνθρωποι του μόχθου, που εργάζονται σκληρά στα Ναυπηγεία του Περάματος και ανάμεσα στις πολλές δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι και αυτή της απαγόρευσης της σωματικής επαφής μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται σε ρόλο αφηγητή. Υποδύεται τον παλαιότερο εργάτη των ναυπηγείων και είναι εκείνος που ξετυλίγει το κουβάρι των εμπειριών, της αβεβαιότητας και των χαμένων ελπίδων. Ο ρόλος που ενσάρκωνα ο τραγουδιστής περιέχει και αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία, καθώς ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια, ενώ στα Ναυπηγεία Περάματος δούλευε σκληρά ο πατέρας του.

Παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ύδρα - Το παρόν έδωσε ο Μαζωνάκης

Μετά τις απολαυστικές καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, μία χώρα που λατρεύει ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ, πέρασε το φετινό Πάσχα στην υπέροχη Ύδρα και έτσι συνδύασε να περάσει και τα γενέθλια του στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με εκλεκτή παρέα.

Εκεί δεν ήταν μόνος αφού στην εκλεκτή του παρέα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης (δείτε εδώ τη μητέρα του υταγουδιστή) αλλά και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, και μάλιστα οι καλοί του φίλοι, σκέφτηκαν να του ετοιμάσουν μια φανταστική τούρτα η οποία στο πάνω μέρος είχε τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας.

«Χαρούμενα γενέθλια. Είσαι ένας έξυπνος και καταπληκτικός άνθρωπος. Αξίζεις τα καλύτερα. Λίγοι καλοί φίλοι μαζευτήκαμε για τα γενέθλια του θρύλου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρύσανθος Πανάς σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.