«Μου έλεγαν πως είσαι έτσι;» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει πως ένιωθε στην παιδική της ηλικία

Πως μπήκε το μόντελινγκ στη ζωή της;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου έλεγαν πως είσαι έτσι;» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει πως ένιωθε στην παιδική της ηλικία

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5, στον τον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η πρωταγωνίστρια από τη Γη της Ελιάς (δείτε τι θα συμβεί απόψε στο επεισόδιο) Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το πώς άρχισε η ενασχόλησή της με το modeling, για το ότι δεν θεωρούσε όμορφο τον εαυτό της, καθώς οι φίλες της μητέρας της, της έλεγαν συνεχώς «πώς είναι έτσι». Αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση με τον αδερφό της και στο πόσο όμορφος ήταν εκείνος όταν γεννήθηκε .

«Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος»

«Ο αδερφός μου γεννήθηκε πολύ όμορφος και ξανθός. Κάποιες φίλες της μαμάς μου της έλεγαν, “αχ μωρέ Αννούλα μου, τι κρίμα, τι κούκλος που είναι αυτός γιος σου, αλλά αυτό το κορίτσι πώς βγήκε έτσι”». Ανέφερε μάλιστα για τον εαυτό της, πως αυτό που επικρατούσε γενικά για εκείνη, ήταν η εικόνα του «το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος».

«Παράλληλα με τις σπουδές μου, δεν ήμουν από μία οικογένεια που έρρεαν τα χρήματα, αλλά είχα τακτοποιημένα το σπίτι μου και τις σπουδές μου. Ήμουν ένα κοριτσάκι που περπατούσα στη via Monte Napoleone και ήθελα να μπω στο μαγαζί της Gucci.Το modeling ήρθε γιατί στο Μιλάνο ήταν πάρα πολύ εύκολο να σε βρουν ατζέντηδες. Με βρήκαν, λοιπόν δεν τους βρήκα.

Με σταματούσαν συνέχεια και είπα γιατί όχι και το δοκίμασα».

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...» - Συγκινεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία, αφού έδωσε ένα spoiler για το σίριαλ, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής καθώς και για την οικογένειά της.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη. Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτό δεν γίνεται.

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω πως το κάνω και πολύ καλά. Είμαι ταγμένη σε αυτό και δε θέλω να σταματήσει. Είναι η ανάγκη της ύπαρξής μου», είπε αρχικά.

Όπως είπε, οι γονείς της, της έχουν καλλιεργήσει μια ελευθερία πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, και δεν της έβαλαν «φρένο», ποτέ σε τίποτα, ωστόσο η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.