«Η Σίσσυ το ήξερε εδώ και...» - Ο Βασάλος αποκαλύπτει για την απόφαση του να πάει στο Asia Express

Μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η Σίσσυ το ήξερε εδώ και...» - Ο Βασάλος αποκαλύπτει για την απόφαση του να πάει στο Asia Express

Το πρωί της Δευτέρας 2/5 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε μετά το φινάλε και την αποχώρηση του από το «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το ήξερε εδώ και ένα μήνα η Σίσσυ

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις τόσο εύκολα και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Εγώ υπέγραψα μόνο για το Asia Express, δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι”. Στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του

Το πρωί της Δευτέρας 2/5, στην εκπομπή "Happy Day" η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως έγινε γνωστό, θα συμμετέχει στο Asia Express και γι' αυτό θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την εκπομπή στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο. Η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι η παρουσιάστρια αυτής και πολύ καλή φίλη του τον αποχαιρέτησε και από τα social media αλλά και στον "αέρα" το Σαββατοκύριακό, με δάκρυα στα μάτια, όπως και το υπόλοιπο πλατό το οποίο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο, προχώρησε σε μία αποκάλυψη λέγοντας πως ο personal trainer ήταν αρκετα δυσαρεστημένος από την θεματολογία που έχει διαμορφωθεί πλέον στο Χαμογέλα και πάλι, όπως και με τον ρόλο του.

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή, που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα.

Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα, ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.