«Όσες φορές και να μιλήσω με την Ελεονώρα Μελέτη...» - Αποκαλυπτική η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογολου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όσες φορές και να μιλήσω με την Ελεονώρα Μελέτη...» - Αποκαλυπτική η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τη Δευτέρα 2/5 το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night Show» την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μίλησε για την υπέροχη οικογένειά της, τη συνεργασία της με την κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη, αλλά και για το San Severo στην Ιταλία που επισκέφτηκε πρόσφατα και την αντιμετώπιζαν σαν τη «Μαντόνα».

Τα είπε όλα η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επίσης η δημοσιογράφος, λίγο μετά την κόντρα της με τον Κώστα Τσουρό, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες και αυτό είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης, ιδίως της δεύτερης.

«Έχω χάσει πράγματι πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα πώς. Νομίζω είναι από το πιεσμένο πρόγραμμα που ακολουθώ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμαστε τόσο».

«Γυμνάζομαι γιατί κάπου πρέπει να εκτονωθώ, και ή θα εκτονωθώ στον Άρη ή στη γυμναστική», ανέφερε χιουμοριστικά.

Όσον αφορά την κουμπάρα της και συνάδελφό της, Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Όσες φορές και να μιλήσω με την Ελεονώρα στο τηλέφωνο είναι μια έκπληξη. Την εκπομπή την κάνω με την καρδιά μου, είναι τόσο ωραίο να σου αρέσει να δουλεύεις. Να πηγαίνεις και να φεύγεις γεμάτος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Η Φλορίντα φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι ωραιότεροι άντρες - παρά τις φήμες - δεν είναι οι Ιταλοί. «Είναι φήμη πως οι Ιταλοί είναι ωραίοι άντρες, αλλά δεν είναι. Έχουν έντονη γοητεία και πολύ καλούς τρόπους και αυτό αρέσει στις γυναίκες», είπε.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι τα Χριστούγεννα επισκέφτηκε το San Severo να δει τους δικούς της ο κόσμος έκανε σαν τρελός και νόμιζαν πως ήταν η Μαντόνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Γρηγόρης της έβαλε Eros Ramazzotti με τη Φλορίντα να αποκαλύπτει:

«Στον γάμο του Ρέμου ήταν ο Ραμαζότι και εγώ ήθελα να του μιλήσω και ντρεπόμουν να πάω. Ήταν με τη γυναίκα του και αυτή με κοιτούσε κάπως και ντράπηκα πολύ», συμπλήρωσε.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι φοβικά»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/02 η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε για τα παιδιά της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσαν) και τον τρόπο που τα μεγαλώνει, ενώ στάθηκε και στο πόσο της έχει σταθεί και την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της.

«Εγώ από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκανε τα παιδιά μου και μάλιστα με μαλώνουν πολύ γι αυτό το πράγμα, τα παιδιά τα έχω πολύ ελεύθερα.

Δεν είμαι η μαμά που θα πει “όχι όχι, μη, φοβάμαι”. Δεν είμαι καθόλου φοβική, και δεν θέλω και τα παιδιά μου να είναι φοβικά. Θέλω τα παιδιά μου να είναι δυνατά και να μην πνίγονται σε “ένα ποτήρι νερό”», είπε η Φλορίντα μπερδεύοντας τη γνωστή έκφραση.»