Ηλιοκαμένη και με μίνι κόκκινη φούστα η Οικονομακου - Τα "έσπασε" σε έξοδο της χωρίς τον Μιχόπουλο

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιοκαμένη και με μίνι κόκκινη φούστα η Οικονομακου - Τα

Στο Box βρέθηκε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου όπου διασκέδασε με την παρέα της μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ηθοποιός που την απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη στη θέση του κριτή στο The Masked Singer, βρήκε ελεύθερο χρόνο και τα "έσπασε" ακούγοντας μεγάλες επιτυχίες.

Εντυπωσιακή όπως πάντα άλλωστε, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το "καυτό" σύνολο της. Μπορεί να είναι μαμά δυο παιδιών, ωστόσο, διατηρεί μια άψογη σιλουέτα με σωστή διατροφή - δείτε την εδώ αναλυτικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μίνι κόκκινη φούστα που αναδείκνυε τα πόδια της, ενώ το one shoulder μπλουζάκι της αποκάλυπτε την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, αφού τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο Γύθειο.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου μπουζούκια

Αθηνά Οικονομάκου ηλιοκαμένη

Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Συνέντευξη στη «Real Life» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε επίσης εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας που έχουν).

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο.

Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.