Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου - Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συμβαίνει με το The Chase στο MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου - Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Super Κατερίνα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού σύντομα να αποκτήσει «διπλό» ρόλο στο MEGA το οποίο δικαιώνεται για την επιλογή του να την "κλέψει" από τον ΑΝΤ1. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε πήρε το «πράσινο φως», για να γυρίσει 100 ακόμη επεισόδια, φτάνοντας σίγουρα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου της επόμενης σεζόν. Όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή, επίσης, δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί και σε άλλο πρότζεκτ, με δεδομένο ότι στο κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την φετινή της πορεία.

Το The Chase μπορεί να μην ξεκίνησε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσο πέρασε ο καιρός έφτασε στην κορυφή, με αποτέλεσμα ο σταθμός της Συγγρού να την εμπιστευτεί για τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά.

Όσα ειπώθηκαν για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου

"Έσκασε" από τα γέλια η Μπεκατώρου με τον έξαλλο πανηγυρισμό της παίκτριας στο The Chase

Μετά από την απρόσμενη απάντηση που δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα της εκπομπής «The Chase» σειρά είχε στην 7/4 εκπομπή την γνωστή παρουσιάστρια η οποία «γονάτισε» από τα γέλια.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια εξήγησε επειδή δεν είναι συχνά τυχερή και την συγκεκριμένη απάντηση την έδωσε με βοηθό την τύχη, δεν περίμενε πως θα απαντούσε σωστά για αυτό και αντέδρασε τόσο έντονα.

«Σε ποια χώρα ανήκει η λίμνη του Μπουργκάς;», ήταν η ερώτηση με την παίκτρια να απαντά στη τύχη «Βουλγαρία», οπού βεβαίως ήταν τελικά και η σωστή απάντηση.