GNTM 5: «Το σχόλιο μου είναι καυστικό αλλά δεν...» - Θα πάρει ο Χρήστος Πετρίδης την θέση του Άγγελου Μπράτη;

Οι δηλώσεις του στον αέρα του Alpha

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Το σχόλιο μου είναι καυστικό αλλά δεν...» - Θα πάρει ο Χρήστος Πετρίδης την θέση του Άγγελου Μπράτη;

Είναι πλέον γνωστό ότι το GNTM επιστρέφει με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή και την Βίκυ Καγιά πιο ανανεωμένη από ποτέ. Παράλληλα οι φήμες για το ποιος θα βρεθεί στην καρέκλα τις επιτροπής όλο και φουντώνουν. (Δείτε εδώ ποιος θα βρίσκεται στο πλάι της παρουσιάστριας)

Ποιος θα πάρει τη θέση του Άγγελου Μπράτη στο επόμενο GNTM;

Μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο Χρήστος Πετρίδης θα πάρει τη θέση του συναδέλφου του Άγγελου Μπράτη, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τις φήμες μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

«Ωραίο θα ήταν, ευχαριστώ. Δεν μου έχει γίνει κρούση, δεν ξέρω κάτι, δεν έχω κάποια ενημέρωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κυνηγάω την τηλεόραση, δεν είναι της φιλοσοφίας μου. Το σχόλιο μου είναι καυστικό και to the point, αλλά όταν θεωρώ ότι αυτό που θα πω το γνωρίζω, γιατί έχω δουλέψει πολλά χρόνια, ξέρω το αντικείμενό μου», πρόσθεσε.

«Το βλέπω το GNTM, είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν σόου, είναι όλοι φίλοι μου μέσα», τόνισε και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ανδρομάχη, για το βίντεοκλιπ της.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή

Το πρωί του Σαββάτου 30/4 στην εκπομπή Τι λες τώρα, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για το GNTM 5 και η αλήθεια είναι πως αλλάζουν πολλά από όσα ξέραμε! Το project αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό, με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει αυτή τη φορά σε νέο ρόλο και την κριτική επιτροπή να αλλάζει ριζικά.

Η Βίκυ Καγιά αναμένεται να έχει μαζί με τον project manager του show, την επιμέλεια του reality, συγκεκριμένα δηλαδή θα αναλάβει τον ρόλο της Ζενεβιέβ, η οποία θα απουσιάζει λόγω της συμμετοχής της στο Asian Express και μαζί με αυτό, και την επιλογή των άλλων δύο κριτών.

Ο ένας εκ των τεσσάρων της κριτικής επιτροπής φαίνεται ότι θα είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη, καθώς ενδέχεται να έχει και κάποιον άλλον ρόλο. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τους ρόλους των κριτών του GNTM.

Ένα από αυτά είναι της Βίκυς Κουλιανού, η οποία είχε κάνει ένα πέρασμα από το περσινό show, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Δεύτερη στη λίστα έρχεται η διευθύντρια της ελληνικής Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου. Επόμενο όνομα, αυτό της Κύπριας fashion blogger, Άντρια Αλερτάρη, και ακολουθεί το μοντέλο, Mary Vitinaros.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση έχει γίνει και στον Τάσο Σωφρονίου, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο GNTM, ενώ είχε εμφανιστεί και ως guest στο περσινό ριάλιτι. Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα» ύστερα από επικοινωνία που είχε μαζί του, εκείνος απάντησε πως δεν θα είναι στο show της νέας σεζόν.

Τα επόμενα επικρατέστερα ονόματα είναι του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, του Σπύρου Πώρου και του φωτογράφου Θανάση Κρίκη.