«Με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ...» - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της

Έχει συμβεί σε όλους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ...» - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη, μετά από την απόκτηση της κόρης της, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε και με την πρόσφατη απόδρασή τους στο Ναύπλιο.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την Σοφία, όπου ποζάρουν αγκαλιά και θέλησε να διηγηθεί μία μικρή και χιουμοριστική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη και η ιστορία πίσω από την φωτογραφία

«Πριν από αρκετά χρόνια, με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ στην φόρμα, θα συναντούσα 100% το αγόρι που μου άρεσε στην γειτονιά, και ας ήταν μόνο λίγα τα λεπτά της εμφάνισης μου, ίσα για να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο! Σήμερα μας βλέπετε, στο γειτονικό μας καφέ, να περιμένουμε τους δυο καφέδες μου, την Σοφία να πίνει ήδη τον δικό της (νερό), και την Candy να μυρίζει την λαδιά μου (λαχανόρυζο έφτιαξα σήμερα)», έγραψε η παρουσιάστρια.

Κλείνει στόματα η παρουσιάστρια με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της - «Είναι κάτι που...»

Η Νικολέττα Ράλλη το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της εκπομπής της "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" στο Open, η οποία σταμάτησε ξαφνικά και προκλήθηκε μεγάλη ένταση, φτάνοντας στο σημείο να σταλθούν μέχρι και εξώδικα.

Παρόλα αυτα, η παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί μία ειλικρινή και άμεση σχέση με το κοινό της στα social media και ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, κατά τη διάρκεια ενός Q & A, όπου το κοινό μπορεί να την ρωτήσει ό,τι επιθυμεί και εκείνη να επιλέξει καποιες από τις ερωτήσεις και να απαντήσει, ένας ακόλουθος την ρώτησε για το τηλεμάρκετινγκ και εκείνη απάντησε κλείνοντας στόματα.

«Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικολέττα Ράλλη