«Μου κάνει κακό να το συζητάω...» - Άγριο ξέσπασμα από τον Καλλίρη για τη σχέση του με τη Γερμανού

«Τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου κάνει κακό να το συζητάω...» - Άγριο ξέσπασμα από τον Καλλίρη για τη σχέση του με τη Γερμανού

Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, την οποία παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων εξέφρασε ένα παράπονο σχετικά με το ντόρο, που συχνά δημιουργείται για το όνομα του και μια σχέση του παρελθόντος.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστό πως ήταν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού μιας και ακόμα μιλούν και οι δύο για σημεία της τότε επαφής τους, με πιο πρόσφατη τη δήλωση της παρουσιάστριας για το αν έχει απατήσει σε αυτή τη σχέση. Είναι γεγονός λοιπόν, πως το θέμα πουλάει, ο ίδιος όμως σα να έχει κουραστεί με όλο αυτό.

Η αλήθεια είναι πως κάνει πάντα δηλώσεις όταν ερωτάται για το μεταξύ τους, όμως τώρα πια επιθυμεί να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά του, καθώς ο χωρισμός τους δεν του ήταν και πολύ ευχάριστος.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη για τη Ναταλία Γερμανού

«Με τη Ναταλία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, είχαμε πολύ υγιή σχέση και χωρίσαμε το 1995. Μου κάνει κακό να το συζητάω ακόμη. Έκανα 45 λεπτά συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλήσαμε 45 λεπτά για το νέο μου τραγούδι και με ρώτησε για λιγότερο από ένα λεπτό για τη Ναταλία και όλα τα σάιτ γράψανε για το λεπτό που μίλησα για τη Ναταλία.

Eίναι σαν να τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος ύπαρξής μου στα κανάλια είναι όταν αναφέρομαι στη Ναταλία», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

«Η Ναταλία Γερμανού ήταν καταπιεστική...» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για την σχέση τους

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης, το πρωί της Τετάρτης 2/3. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή της μεγάλης δημοσιότητάς του, για τις θαυμάστριές του, για την ''κατάθλιψη'' την οποία βίωσε στην καραντίνα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης και πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40».

Για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας. Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, ενώ για την οικογένειά του δήλωσε: «Είμαι μπαμπάς περισσότερο με τα παιδιά μου, παρά φίλος».