"Κόλαφος" η Νατάσα Καλογρίδη για το κίνημα #metoo - «Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η κατακραυγή του κόσμου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποίο απασχολεί όσο τίποτα άλλο καθώς σαν "βόμβα" έσκασαν οι καταγγελίες για γνωστά πρόσωπα του θεάτρου κάτι που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη

«Η φουρτούνα που πέρασε το θέατρο ήταν ενταγμένη μέσα σε μια γενικότερη φουρτούνα, που περνάει η κοινωνία. Εμένα τέτοια πράγματα δεν μου είχαν ποτέ συμβεί. Ισως ήμουν από τις τυχερές. Σε κάποιους αυτά που συνέβαιναν έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα. Πάντως, ή μεγαλύτερη τιμωρία σε αυτά είναι η κατακραυγή του κόσμου.

Η "μαχαιριά" έρχεται από τον κόσμο, ο οποίος είναι αμείλικτος τιμωρός στον χώρο μας. Παντού υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις. Δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους. Μπορεί να βρεθείς σε έναν θίασο όπου υπάρχουν θέματα.

Πρέπει όμως να είσαι επαγγελματίας. Στον επαγγελματικό χώρο δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα. Τα σβήνω, λέω ότι δεν υπάρχουν. Γενικά, οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μου το απομακρύνω. Είναι στάση ζωής. Δεν αφήνω ποτέ μια δουλειά επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα».

Ξέσπασε η Νατάσα Καλογρίδη - «Στην πυρά όλα τα καθάρματα»

Η Νατάσα Καλογρίδη με ένα βίντεο όλο νόημα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών με την ίδια να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Τις τελευταίες μέρες, οι αποκαλύψεις για παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου δεν έχουν σταματημό, με τους ηθοποιούς να μην φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά.

Ακόμα περισσότεροι είναι όμως εκείνοι που στέκονται δίπλα στα θύματα και τους υποστηρίζουν μέχρι τέλος. Μια από αυτούς είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την ίδια να καθαρίζει και να σφουγγαρίζει το σπίτι.

Στην λεζάντα η performer έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζι/σας @motho_naios @zetadouka @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο». Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Νατάσα Καλογρίδη για θύτες και θύματα βίντεο