Στιγμές ευτυχίας για τον Παπαγιάννη και τη Δαλιάνη - Οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Είναι ενωμένοι ό,τι και αν συμβαίνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Παπαγιάννη και τη Δαλιάνη - Οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Χάρες φαίνεται πως είχε το σπίτι της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη αφού η κορούλα τους Λυδία είχε τα γενέθλια της και σαν δεμένη οικογένεια, που είναι το γιόρτασαν με κάθε τρόπο. Το ζευγάρι ηθοποιών έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και συχνά μοιράζεται με τον κόσμο στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές.

Τα πρόσφατα γενέθλια υπήρξαν αφορμή λοιπόν για να ποστάρουν μαμά και μπαμπάς ξεχωριστές φωτογραφίες της κόρης τους, η οποία έκλεισε τα 13 της χρόνια. Αν ανατρέξει κανείς σε παλιότερες φωτογραφίες θα καταλάβει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει αλλά και το πόσο μοιάζει με την Δαλιάνη. Είναι σίγουρα τα γονίδια αλλά και το γεγονός ότι η ηθοποιός έχει πολύ καλό dna και όπως όλοι παρατηρούν baby face.

Γενέθλια για την κόρη του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη

«Officially a TEENAGER, Happy 13th birthday my fairy!!!», έγραψε η Αγγελίκή Δαλιάνη.

«Λυδιάκι μου χρόνια πολλά!!!!!!!!», έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης.

«Ραγίζει» καρδιές η Δαλιάνη - «Είναι δύσκολο να γυρνάς σπίτι χωρίς το μωρό σου»

«Ράγισε» καρδιές η συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Αγγελική Δαλιάνη στην Ζωή Κρονάκη αναφορικά με τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.

To πρωί της Παρασκευή, το Happy Day πρόβαλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή “Μαμά – Δες” με τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ όπου καλεσμένη βρέθηκε η Αγγελική Δαλιάνη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα στους επτά μήνες και αυτό φυσικά προκάλεσε αρκετές ανησυχίες.

Η Αγγελική Δαλιάνη εξομολογήθηκε: “Τελείως ξαφνικά εκεί στον έβδομο μήνα που είχα τελειώσει και τη δουλειά, είχα ηρεμήσει, μου έσπασαν τα νερά και γέννησα τον γιο μου.

Έπρεπε να γεννηθεί γιατί είχαν σπάσει τα νερά. Το μωρό έμεινε στην θερμοκοιτίδα περίπου 1,5 μήνα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω περάσει στη ζωή μου.

Είναι δύσκολο να γυρνάς σπίτι χωρίς το μωρό σου… Προσπαθούσα να αντλήσω γάλα και να πηγαίνω 2 φορές τη μέρα στο μαιευτήριο”. κατέληξε η ηθοποιός, η οποία είχε πρόσφατα χαρές στο σπίτι της.

Αγγελική Δαλιάνη