«Είναι ηλίθιος και με μισεί γιατί...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι ηλίθιος και με μισεί γιατί...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά

Η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά σε νυχτερινή του έξοδο χτες το βράδυ 3/5. Ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε ακόμα μια φορά για το άσχημο περιστατικό που έχει βιώσει με έναν συνεργάτη του. Τα σχόλια του ήταν βέβαια πολύ συγκεκριμένα και ευγενικά, όπως συνηθίζει να μιλά ο σχεδιαστής.

Ο Λάκης Γαβαλάς στήνει στον τοίχο τον «ηλίθιο» συνεργάτη του

«Με στενοχώρησε, γιατί είναι ηλίθιος. Με αξιολόγησαν άσχημα, με εξέθεσαν σε κάποιο κόσμο» ανέφερε αρχικά πρόσθεσε πως δεν μιλάνε γιατί εκείνος τον μισεί, γιατί «δεν θα γίνει ποτέ Γαβαλάς, παρότι έχει λεφτά».

Στη συνέχεια συνέχισε με το ίδιο στυλ και απέρριψε μια πιθανή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, διότι «το χιούμορ του ηθοποιού ενίοτε μπορεί να γίνει και χυδαίο» (Δείτε εδώ την άσχημη εξέλιξη για την Super Mammy)

«Μου φέρθηκε απαξιωτικά και αλήτικα» - Άγριο ξέσπασμα από τον Λάκη Γαβαλά

Ένα περιστατικό που συνέβη με έναν πρώην συνεργάτη του θέλησε να μοιραστεί μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Παρασκευής 8/4.

«Φίλοι μου καλημέρα… Δεν θέλω ποτέ να σας στεναχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν, αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία μέσω γραπτού μηνύματος, από παλιό κοσμικό μου γνώριμο και πρόσφατα συνεργάτη, όπου ανακάλυψα πόση κακιά μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο ον..

Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε, την ίδια στιγμή που στελέχη του οίκου Hermes, που βρίσκονταν στην Αθήνα, μου έδιναν συγχαρητήρια για την άψογη πολυετή συνεργασία μας και για το άψογο στυλ μου…‼Για άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από την μετριότητα, αλλά ο συγκεκριμένος να παραδεχτεί την οντότητά μου… Καλή συνέχεια, που θα είναι ενδιαφέρουσα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ πριν λίγο έκανε για πρώτη φορά μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.