«Το θαύμα που...» - Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συγκλονίζει για τις δύο γέννες των παιδιών του

Μιλάει για τα κορίτσια του και ''λιώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το θαύμα που...» - Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συγκλονίζει για τις δύο γέννες των παιδιών του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον καθοριστικό ρόλο, που τον έκανε να σταματήσει την τηλεόραση ενώ στη συνέχεια μίλησε με λόγια λατρείας για τις κόρες του. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος στη ζωή με την Άννα Δημητρίεβιτς και μαζί έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο κόρες.

Για όσους δεν το θυμούνται εκείνος και η ηθοποιός είναι μαζί 16 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουν την κοινή τους πορεία. Η αδυναμία του λοιπόν για τις γυναίκες είναι αυτονόητη μιας και ζει σε ένα σπίτι με τρεις και περνάει υπέροχα ανάμεσά τους. Άλλωστε η αποκάλυψη του, πως δηλαδή ήταν παρόν στις γέννες και των δύο κοριτσιών αφενός συγκινεί και αφετέρου αποδεικνύει πως ήταν έτοιμος να μεγαλώσει δύο άξιες γυναίκες..

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη για τις κόρες του

Μάλιστα, όπως λέει πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές του και απέκτησε κορίτσια για να δει «αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του». Ο ίδιος ήταν παρών και στις δύο γέννες. «Με την Άννα είμαστε μαζί 16 χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη» δηλώνει.

«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9 όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις κόρες του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε»