Μόλις ανακοινώθηκε - Οι αποψινοί καλεσμένοι στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις ανακοινώθηκε - Οι αποψινοί καλεσμένοι στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά την υπέροχη συνέντευξη του Αναστάσιου Ράμμου, υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ευφημία Καλογιάννη, την όμορφη αστυνομικίνα της σειράς «Σασμός».

Η Ευφημία μιλάει για την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση και να ασχοληθεί με την υποκριτική, για τη σχέση της με τα τρία αδέλφια και τον πατέρα της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά.

Καλεσμένη του Γρηγόρη, στο αποψινό «The 2Night Show», είναι και η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σημαντική ηθοποιός, με τη ραδιοφωνική φωνή, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε.

The 2night Show Αιμιλία Υψηλάντη

Γιατί δεν παρακολουθεί, πλέον, ελληνικές ταινίες; Γιατί ο Θανάσης Βέγγος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της; Επίσης, αποκαλύπτει πως αν υπήρχε στην εποχή της το κίνημα #Metoo, θα είχαν καταρρακωθεί πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου και μοιράζεται τη δική της εμπειρία «χειραγώγησης» που δεν κατήγγειλε ποτέ. Τέλος, μιλάει για τη θέση που έχει ο έρωτας και η φιλία στη ζωή της, αλλά και για την ξεχωριστή «Κυρία Κλάιν», που υποδύεται στο θέατρο «Αργώ».

To trailer του αποψινού (4/5) The 2night Show

Ο Αρναούτογλου συγκινεί με το μήνυμά του για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφο και της οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και με αφορμή τις δυσκολίες που εξήγησε ότι αντιμετώπισαν ως ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετήσουν παιδί, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ως πατέρας και ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει όλα τα συναισθήματα του να έχεις ένα παιδί και τον ρόλο που αυτό παίζει στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς οφείλει να γίνεται προτεραιότητά του. Βλέποντας και όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στην Πάτρα και τα άτυχα κορίτσια, ο Γρηγόρης τόνισε πως καμία σχέση δεν θεωρεί ότι έχει η ομοφυλοφιλία, εν τέλει, με την ευτυχία ενός παιδιού.

«Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες είναι ευτυχισμένα;

Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες). Αλλιώς καλύτερα να σωπάσουμε και να δούμε το αποτέλεσμα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από κάθε οικογένεια», είπε ο παρουσιαστής.