Ο Μουτσινάς αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι τον Κοκλώνη - «Τούμπανο πια!»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Μουτσινάς αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι τον Κοκλώνη - «Τούμπανο πια!»

Μπορεί να άλλαξε για άλλη μια φορά ώρα προβολής η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ωστόσο οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν για άλλη μια φορά τον Νίκο Μουτσινά, μετά από το φανερό ξέσπαμα.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την αύξηση των καυσίμων ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και στον Νίκο Κοκλώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος το τριήμερο της Πρωτομαγιάς έλιωσε στη γυμναστική και ο Νίκος δεν μπόρεσε παρά να θαυμάσει τα κάλλη του μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Τούμπανο πια! Φοβάμαι μην γίνει σαν τον Mike Tyson!».

Οι επικές δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

«Μου έλεγαν ότι με μισείς» - Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ με Κοσιώνη και Μουτσινά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 4/5 η Σία Κοσιώνη η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της. Μάλιστα, ήρθε η επική απάντηση, όταν ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Η εκπομπή αυτή σε αγαπάει πολύ. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

"Την είπε" η Σία Κοσιώνη στον Νίκο Μουτσινά

«Δόξα Σοι ο Θεός γιατί πραγματικά μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Να σου πω, πες αλήθεια. Όταν ήσουν στον Alpha δεν πολυψηνόσουν… Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha; Έρχονταν τότε και μου έλεγαν «Αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει». Εγώ έλεγα εντάξει η δουλειά του είναι. Και μου έλεγαν «Όχι! Σε μισεί»!, του απάντησε εκείνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε εξήγησε πως: «Για τα ρούχα σου έλεγα. Θεωρούσα για μένα ότι ήσουν πολύ μετρημένη».

«Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια», πρόσθεσε στο τέλος η Σία Κοσιώνη.