«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την μητέρα της

«Δεν μου έχει φύγει ο πόνος...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την μητέρα της

Η Μιμή Ντενίση, την οποία "έκραξε" ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο σιάστημα πριν, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

Η χαρά που αισθάνεται κανείς σε αυτή τη γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική για την ηθοποιό, καθώς η μητέρα της πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και αυτό της έχει στοιχίσει. Μάλιστα, μαζί της δεν θα βρίσκεται κανείς από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, διότι θα χρειαστεί να λείψει στο Παρίσι εκείνες τις μέρες.

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση για τα γενέθλιά της και την απώλεια της μητέρας της

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς.

Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις».

Και κατέληξε: «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε».

«Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες» - Η αναφορά της στον πόλεμο

Το ίδιο μεσημέρι στην εκπομπή «Ελένη» η Μιμή Ντενίση από τα πρώτα κιόλας λεπτά έκανε την παρουσιάστρια να "μείνει" κάγκελο μαζί της με την επική ατάκα που ανέφερε στον αέρα.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για το Ουκρανικό ζήτημα καθώς χιλιάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από την Ρωσική εισβολή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ;

Όχι, ακόμα κι όταν ήρθαν μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει και πάλι πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».