Τρυφερές στιγμές για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον γιο του - Μπήκαν στην κουζίνα και άνοιξαν φύλλο

Η ανάρτησή του στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερές στιγμές για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον γιο του - Μπήκαν στην κουζίνα και άνοιξαν φύλλο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γιος τους είναι ο καρπός του έρωτά τους, ο οποίος τους έχει αλλάξει τη ζωή και μάλιστα είχε τη γιορτή του λίγες ημέρες πριν.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του

Συχνά μοιράζονται τις οικογενειακές στιγμές τους μέσα από τα social media τους και κυρίως μέσω του Instagram. Το έκαναν για ακόμα μία φορά, καθώς η μητέρα του Αναστάση προσπάθησε να ανοίξει φύλλο για πίτα και ο μικρός τους γιος έσπευσε να την βοηθήσει. Το βίντεο ανέβασε ο ηθοποιός και έγραψε χαρακτηριστικά: "Ανοίγει φύλλο" προσθέτοντας το hashtag Μπουρδουμάκι.

«Ο γιος μου κάποτε θα τα διαβάσει και...» - Συγκινεί ο ηθοποιός με τις δηλώσεις του

Ο σπουδαίος ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που πρόσφατα βρέθηκε στο δικαστήριο στο πλευρό της συζύγου του για την καταγγελία της στον Φιλιππίδη, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» το μεσημέρι της Πέμπτης 7/4. Εκεί εξέφρασε την γνώμη του για το γεγονός ότι ο γιος του θα διαβάσει κάποτε τις ιστορίες του κινήματος #metoo, μια εκ των οποίων ανήκει και στην μητέρα του, Λένα Δροσάκη και θα νιώθει περήφανος.

«Η κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, νομίζω αν δεν είχαμε και το παιδί μάλλον κάποιος θα σκεφτόταν “α έχεις και ένα παιδί, πού πας να μπλέξεις”. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή.

Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώσει περήφανος. Νομίζω ότι τα νέα παιδιά που είναι πολύ περισσότερο πιο ενημερωμένα από τη δική μου τη γενιά, πολύ πιο εκπαιδευμένα αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.