Θα συνεργαστούν στη νέα σειρά του ALPHA; Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον Βανδή - Μπισμπίκη

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα συνεργαστούν στη νέα σειρά του ALPHA; Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον Βανδή - Μπισμπίκη

Η Δεσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει ίδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας με την σχέση τους και ενώ φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται για γάμο, κάποιες άλλες ανέφεραν πως θα υπάρξει επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά τους στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει", που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας που βασίστηκε στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Γιάννης Στάνκγλου.

Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στη νέα σειρά του ALPHA

Πολλοί θα ήθελαν να δουν το ζευγάρι μαζί και σε κάποια σειρά, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν θα συμβεί, ακόμα τουλάχιστον, καθώς η τραγουδίστρια δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτό το βήμα.

«Με ρωτούν αν θα σε στεφανώσω...» - Έμεινε "κάγκελο" η τραγουδίστρια με την ερώτηση του Κονταρού

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4 στο Chart Show, η εντυπωσιακή με την εμφάνισή της Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες για να τιμήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, και ανάμεσά τους και ο πολύ καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha και παρέα με το λαούτο του τίμησε την παράδοση της Κρήτης, χωρίς περιστροφές τη ρώτησε με μία μαντινάδα αν τελικά πρόκειται εκείνος να την παντρέψει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

«Είμαι λίγο στριμωγμένος. Αν σε ρωτήσω, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να μου ξεφύγεις γι΄αυτό θα σε ρωτήσω στον αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω».

Η οικοδέσποινα αιφνιδιάστηκε, κοκκίνησε και απάντησε με χιούμορ ότι μέχρι το τέλος της εκπομπής θα του έχει δώσει απάντηση!