Αγνώριστος ο Zayn Malik - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Gigi Hadid

"Βροχή" τα likes στην ανάρτηση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Zayn Malik - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Gigi Hadid

Αναμφίβολα ο Zayn Malik είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της νεολαίας και μη καθώς έχει γράψει ρεκόρ με τα τραγούδια του. Μπορεί ο ίδιος να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα έχουν βγει στην φόρα για τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Gigi Hadid η οποία είναι και μητέρα του παιδιού του.

Από την άλλη, παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Έτσι, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο Zayn Malik είναι αγνώριστος καθώς ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο κι ένα καπέλο στο κεφάλι.

Όπως φαίνεται τα γένια που έχει αποφασίσει να κρατήσει ως νέο look τον κολακεύουν όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα, τα likes πήραν "φωτιά" μιας και οι θαυμάστριές του έμειναν άφωνες.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του Zayn Malik

Λίγα λόγια για τον Zayn Malik

Ο Zayn είναι Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπράντφορντ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας, ο Μάλικ συμμετείχε σαν σόλο καλλιτέχνης στον Βρετανικό μουσικό διαγωνισμό The X Factor το 2010. Αφού αποκλείστηκε σαν σόλο ερμηνευτής, ο Μάλικ επέστρεψε στον διαγωνισμό, μαζί με άλλους τέσσερις διαγωνιζόμενους, για να δημιουργήσουν ένα αγορίστικο συγκρότημα που θα γινόταν γνωστό ως One Direction. Ο Μάλικ έφυγε από το συγκρότημα 25 Μαρτίου του 2015 και υπέγραψε ατομικό συμβόλαιο ως σόλο καλλιτέχνης με την εταιρεία RCA RECORDS. Κατά τα λεγόμενά του, θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις 25 Μαρτίου το 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του ως σόλο καλλιτέχνης με το όνομα Mind of Mine.

Υιοθετώντας ένα περισσότερο εναλλακτικό R&B μουσικό στυλ μαζί με το ντεμπούτο του άλμπουμ του, Mind of Mine (2016) και την κυκλοφορια του κομματιού, "Pillowtalk", ο Malik έγινε ο πρώτος Βρετανός άντρας καλλιτέχνης που έκανε ντεμπούτο και βρέθηκε στην κορυφή, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Μάλικ έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ένα Αμερικανικό Μουσικό Βραβείο (AMAs), ένα Μουσικό Βραβείο Billboard και ένα βραβείο MTV Video Music Award.

Απέκτησε παιδί με την Gigi Hadid τον Σεπτέμβριο του 2020.