Εσπευσμένα στην Ελλάδα η Αθηνά New York - Τι συμβαίνει

Για μια μόνο ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσπευσμένα στην Ελλάδα η Αθηνά New York - Τι συμβαίνει

Στην Ελλάδα γύρισε για μια μόνο βραδιά η Αθηνά New York, νικήτρια του The Bachelor 2 και πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά με τον οποίο χώρισαν - σύμφωνα με τους ίδιους - λόγω της απόστασης μιας και η ηθοποιός μένει μόνιμα στην Αμερική.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσα από αναρτήσεις που έγιναν στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το χορό της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@star η Αθηνά New York βρέθηκε στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση που δέχτηκε για να διασκεδάσει σε Bar Bistro.

Ο χορός της Αθηνάς New York στην Ελλάδα

Η Αθηνά New York αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το The Bachelor

Η ίδια ήταν αυτή αρχικά που πρόδωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά, κάτι που πράγματι επιβεβαιώθηκε μετά από λίγο καιρό, ωστόσο, η Αθηνά συνεχίζει κανονικά την ζωή της στην Αμερική, ενώ κρατά και επαφές με μερικά κορίτσια από την βίλα.

Η ίδια μάλιστα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από την συμμετοχή της στο The Bachelor και συγκεκριμένα σε όλες τις φορές που την είδαμε να γελά.

«Υπήρχε μια περίοδος στην ζωή μου που σταμάτησα να χαμογελώ και να γελώ και να μην είμαι ο εαυτός μου. Άφηνα τις απόψεις των ανθρώπων να καθορίζουν ποια είμαι. Τότε όμως ένιωσα πιο δυνατή γιατί είμαι αυτή που είμαι και δεν με απασχολεί. Είναι τόσο ωραίο να είσαι ο εαυτός σου και να μην λογαριάζεις τους άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά.