Ο Λευτέρης Πετρούνιας «έριξε» το Instagram με την τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση

Τι του απάντησε η αθλήτρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας «έριξε» το Instagram με την τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση

Γενέθλια είχε χτες 4/4 η Βασιλική Μιλλούση, η οποία ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της δίπλα στον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια και τις δυο τους κόρες. Η μαμά λοιπόν, της οικογένειας έγινε 38 χρονών και δεν σταματά να το γιορτάζει με τους αγαπημένους της. (Δείτε εδώ τι πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία για το 2022)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκφράζει την αγάπη του στη Βασιλική Μιλλούση

Την αγάπη του και το θαυμασμό του για τη γυναίκα της ζωής του εξέφρασε και ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. «Χρόνια πολλά στην πιο καλή , όμορφη πολυεργαλειο και sexy μαμά Σε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που φέρνεις στη ζωή μου ! Σ'αγαπώ , Σ'αγαπάμε! #happybirthday #mywoman #myotherhalf», έγραψε ο αθλητής και ανέβασε φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Στο ίδιο post η Βασιλική Μιλλούση σχολίασε: «Σας αγαπώ. #petrouniasfamily»

Άλλη μία τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του ζευγαριού

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τις κόρες τους και συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί εντός και εκτός σπιτιού. Τα παιδιά τους έχουν πια μεγαλώσει και πολύ συχνά τα βλέπουμε και στο κέντρο Άθλησης που έχουν δημιουργήσει οι γονείς τους.

Τα κορίτσια τους βαφτίστηκαν το καλοκαίτι του 2021, ενώ λίγο μετά παντρεύτηκαν και οι ίδιοι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας τους.

Όσο για τη δεύτερη κόρη τουςΛένια, έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι σε μία ηλικία που είναι πιο επικοινωνιακή και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Το κοριτσάκι είναι χαμογελαστό και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση λίγες μέρες πριν.

Η γνωστή αθλήτρια απαθανάτισε την κόρη της να χαμογελάει στον φακό με κοτσιδάκια στα μαλλιά και σχολίασε χιουμοριστικά: «Γιατί έχουμε και δύο κοτσιδάκια πια». Η Λένια όπως έχει φανεί από πολλές αναρτήσεις των δύο γονιών έχει απίθανο στιλ και είναι λάτρης του ροζ χρώματος.

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση με κοτσιδάκια