Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - Το ανακοίνωσαν στο instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - Το ανακοίνωσαν στο instagram

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μπορεί η ίδια να έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Ταχτσίδη 3 παιδιά, ωστόσο προσπαθεί να αφιερώνει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί στα αγαπημένα της παιδάκια που έχουν ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ την εντυπωσιακή βάφτιση του γιου τους)

Αυτή τη φορά ως περήφανη μανούλα θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους στο instagram μια άκρως θετική είδηση. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της πως:

«01/05/2022’ Αφροδίτη Ταχτσίδη 6 ετών. Ξεκίνησε μόλις τον Οκτώβριο το Aerial και βγήκε νικήτρια αρχικά με τη συμμετοχή της στους αγώνες στην Καλαμάτα (καθότι διακρίθηκε ανάμεσα σε 32 παιδάκια) και τη χαρά που έλαβε μέρος και έπειτα το πείσμα, η επιμονή κ το όνειρό της να κατακτήσει μετάλλιο, την έφερε και στην πρώτη θέση στην κατηγορία της Solo Aerial Sling women Mini Kids..

Άνοιξε τον διαγωνισμό και η κρυάδα ως πρώτη κ πιο μικρή διαγωνιζόμενη, δεν την πτόησαν, παρά ταύτα είχε μια εξαιρετική εμφάνιση που κέρδισε τους κριτές !Σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της με συγκίνησε και έκανε πολύ περήφανους και τη μαμά κ τον μπαμπά της, αλλά πάνω από όλα έχει σημασία ότι χάρηκε και απέκτησε η ίδια μια μοναδική εμπειρία!

Να κυνηγάτε λοιπόν τα όνειρά σας !!! Να πιστεύετε στα παιδιά σας για να πιστέψουν κ εκείνα στον εαυτό τους ..
Μπράβο ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ μου... Συγχαρητήρια !!! Θα είμαι δίπλα σου σε κάθε επιλογή κ βήμα σου και θα χαίρομαι διπλά με τη χαρά σου. Σε αγαπώ άπειρα. Τέλος, να πω ένα μεγάλο μπράβο στους εξαιρετικούς δασκάλους της Δέσποινα @despoina_lam & Γιάννη καθώς και τη σχολή @fit_en_xorw για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν κ εύχομαι πάντα να αξιώνουν παιδιά και να ανταμείβονται οι κόποι τους.».

Η τρυφερή ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Με λευκό "καυτό" φόρεμα η Ζέτα Θεοδωροπούλου - Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ, μάλιστα, είναι παντρεμένοι και έχουν δημιουργήσει μαζί με τα τρία τους παιδιά μια όμορφη οικογένεια. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν αυτή που έγινε στα γενέθλια της εντυπωσιακής συζύγου του ποδοσφαιριστή, όπου κυριολεκτικά "μαγνήτισαν" τα βλέματα.

Βέβαια, αυτό συμβαίνει όπου και να κυκλοφορούν, καθώς η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι μια πανέμορφη σέξι γυναίκα, που δεν μπορείς να μην την κοιτάξεις. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Ζέτα και τον σύζυγό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, όπου διασκέδασαν και για μια ακόμα φορά το look της ήταν εκθαμβωτικό.

στα μπουζούκια η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πλευρό του συζύγου της Παναγιώτη Ταχτίδη