Τέα Πρέλεβιτς: «Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της

«Το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέα Πρέλεβιτς: «Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της

Η Τέα Πρέλεβιτς παρευρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, το πρωί της Πέμπτης 5/5 και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και την προσωπική της ζωή μετά από αυτόν.

Ο πρώην άντρας της ήταν μέλος της βασιλική οικογένειας της Ινδίας και, όπως εξήγησε, ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, όπως πολλές κοπέλες φαντάζονται τον δικό τους και ακόμη περισσότερο. Ήταν μαζί για πολύ καιρό και ήταν πραγματικά ερωτευμένοι, ωστόσο μετά από χρόνια ο έρωτας πέρασε και ο χωρισμός δεν άργησε. Παρόλα αυτά, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της δηλώνει πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους γύρω της, αλλά και όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της, διαδικασία που έχει ολοκληρωθεί, καθώς φοβάται πως παρόλο που είναι νέα, το μέλλον είναι απρόβλεπτο και θέλει να εξαφαλίσει ένα σίγουρο μέλλον για την ίδια.

Οι δηλώσεις της Τέα Πρέλεβιτς για τον γάμο της και την κατάψυξη ωαρίων

«Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε.

Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της οικογένειας μου και εγώ της δικής του. Έχουμε χωρίσει τρία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν κάποτε κολλητός σου. Αυτό ήταν η σχέση μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι», σημείωσε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για την προσωπική της ζωή: «Σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι τυχερή, έχω όλους τους ανθρώπους γύρω μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου».

Σχετικά με την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, η Τέα Πρέλεβιτς ανέφερε: «Είναι κάτι που σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέα ηλικιακά, δυστυχώς η φύση δεν συμφωνεί μαζί μας.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε υπάρχει αυτή η αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα γίνουμε μητέρες. Η επιστήμη είναι στο πλευρό μας και μπορούμε πλέον να παγώσουμε τον χρόνο για να έχουμε αυτή την ασφάλεια για το μέλλον να δημιουργήσουμε οικογένεια».

«Το σώμα μου...» - Η αποκάλυψη για τις παρενέργειες μετά την κατάψυξη ωαρίων

Πριν έναν μήνα, η Τέα Πρέλεβιτς ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, κάτι που έκανε η ίδια γνωστό μέσα από συνέντευξή της στην Super Κατερίνα. Από τότε, η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την διαδικασία.

Πριν μερικές μέρες, η διαδικασία τελείωσε και η ίδια θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις παρενέργεις που είχε.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αλλαγές στο σώμα της με τις ορμόνες: «Πολλές φίλες ανάμεσά σας με ρώτησαν αν οι ορμόνες που λαμβάνω για τη διαδικασία της κατάψυξης των ωαρίων μου προκάλεσαν αλλαγές στον μεταβολισμό μου ή με έκαναν να πάρω απότομα βάρος!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σας απαντώ «Όχι!», δεν υπάρχει απολύτως καμία τέτοια παρενέργεια. Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς, στις δύο φωτογραφίες που μοιράζομαι μαζί σας (μία σημερινή, που είμαι διακοπές και έχω ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία + μία πριν ξεκινήσω τις ενέσεις ορμόνης), για να δείτε ότι το σώμα μου δεν έχει καμία διαφορά. Λίγο απλά πρήστηκε η κοιλίτσα μου που είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα υποχωρήσει σε λίγες μέρες…».