«Δεν ταιριάζει στο προφίλ του» - Ο Κώστας Κωστόπουλος έχει την αμέριστη υποστήριξη των συνεργατών του

Τι δήλωσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ταιριάζει στο προφίλ του» - Ο Κώστας Κωστόπουλος έχει την αμέριστη υποστήριξη των συνεργατών του

Η υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου από τον Κώστα Κωστόπουλο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το όνομα του σκηνοθέτη, ο ίδιος φάνηκε πως έχει αρκετούς υποστηρικτές που έχουν και δημόσιο λόγο. Μία από αυτούς είναι και η Βάσια Παναγοπούλου.

Πέρα, όμως, από την συγκεκριμένη ηθοποιό, ο Κώστας Κωστόπουλος έχει συνεργαστεί με πλήθος ηθοποιών και το πρωί της Παρασκευής 6/5 στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκαν μερικοί ακόμα να εκφράσουν την άποψή τους για αυτόν και να αναδείξουν τον χαρακτήρα που επειδυκνύει τόσα χρόνια. Ανάμεσα τους ήταν η Άντα Λιβιτσάνου, ο Οδυσσέας Σταμούλης και ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

Οι δηλώσεις των συνεργατών του Κώστα Κωστόπουλου

«Εξεπλάγην και είναι κάτι το οποίο με δυσκολία θα πίστευα. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, με το χιούμορ του, με τις φωνές του στο γύρισμα, όπως οι περισσότεροι σκηνοθέτες. Με πολύ αγάπη προς τους ηθοποιούς και γενικότερα η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Γνωρίζοντας τον Κώστα και την οικογένειά μου δεν ταιριάζει στο προφίλ του αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

«Δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά» - Ο Αντώνης Βογιατζής αποκαλύπτει για την Έλενα Αθανασοπούλου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, πέρα από τον δικηγόρο του Κώστα Κωστόπουλου, το πρωί της Παρασκευής (6/5) μίλησε και ο Αντώνης Βογιατζής, ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος αποκάλυψε την δική του εμπειρία με την Έλενα Αθανασοπούλου.

Ο ίδιος ανέφερε πως η ηθοποιός είχε απειλήσει και εκείνον πως θα τον καταγγείλει στο ΣΕΗ, ωστόσο τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα. Η Έλενα αρνήθηκε να παίξει ρόλο που της έδινε ο Αντώνης Βογιατζής επειδή υπήρχαν ερωτικές σκηνές, ωστόσο σε επόμενο κάστινγκ είχε ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του και όταν της ζήτησε να σταματήσει φώναξε πως θα κάνει καταγγελία.

«Το συγκεκριμένο άτομο, προ κορωνοϊού, είχε καλεστεί σε κάστινγκ για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο, κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό και συνεχώς ήταν σε μια κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά από αρκετό καιρό πήρα την απόφαση να κάνω μια άλλη ταινία και κάλεσα την Έλενα και της είπα ότι υπάρχει αυτός ο ρόλος. Από τη στιγμή που μπήκε στο μίτινγκ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά και απέναντι στον σκηνοθέτη και απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. Μέχρι που σηκώθηκε ο σκηνοθέτης και μου λέει “τι είναι αυτό;”».

«Την έπιασα και της είπα “σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου λίγο, δεν τα ξέρεις τα άτομα εδώ πέρα”. Και μου είπε “ξέρω τι κάνετε εδώ, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία” και τη είπα “να πας στο καλό και να κάνεις ότι θέλεις”», κατέληξε.