«Απορώ με το θράσος σου» - Το μήνυμα της Αθανασοπούλου στον Κωστόπουλο που δεν έστειλε ποτέ

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απορώ με το θράσος σου» - Το μήνυμα της Αθανασοπούλου στον Κωστόπουλο που δεν έστειλε ποτέ

Μία ακόμη δημοσίευση της Έλενας Αθανασοπούλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πέρα από όλες εκείνες τις αναρτήσεις της που "φωτογράφιζαν" τον σκηνοθέτη. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε στις 31 Ιανουαρίου, η ηθοποιός έγραφε ένα μήνυμα προς τον Κώστα κωστόπουλο, που, όμως, δεν του έστειλε ποτέ.

Η ίδια έγραφε, λοιπόν, πως οι άνθρωποι που έχει γύρω της, οι σχέσεις της και οι υπόλοιποι συνεργάτες της είναι φωτεινές προσωπικότητες και οι αναμνήσεις που έχει από τους τελευταίους και τον χώρο της υποκριτικής είναι πλούσιες σε γέλια και όμορφες στιγμές. Ο μόνος άνθρωπος που έφερε σκοτάδι στη ζωή της ήταν ο σκηνοθέτης και το θράσος του της προκαλέι μεγάλη απορία.

Το μήνυμα της Έλενας Αθανασοπούλου στον Κώστα Κωστόπουλο που δεν του έστειλε ποτέ

«Η οικογένειά μου έχει φως. Οι φίλοι που επέλεξα να έχω, έχουν φως. Οι άνθρωποι που ερωτεύτηκα έχουν φως. Όλες μου επαγγελματικές συνεργασίες είχαν φως. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους δούλεψα, έχουν φως. Ένα δύο μου είναι αδιάφοροι αλλά δεν με έβλαψαν. Τα ταξίδια που κάναμε για θεατρικές παραστάσεις είχαν απεριόριστο φως.

Ό,τι έχω να θυμάμαι από το 2018 ως τώρα που εργάζομαι στον χώρο του θεάματος είναι γέλια, γέλια γέλια. Ταξίδια, γέλια, ευχάριστες στιγμές, πραγματικά ωραίες αναμνήσεις. Είσαι το μόνο σκοτεινό σημείο όπου είχα την ατυχία να γνωρίσω λίγο μετά την αποφοίτησή μου από τη δραματική σχολή.

Ήμουν ένα κοριτσάκι. Και όσο το σκέφτομαι ακόμα απορώ με το θράσος σου. Νομίζω ότι είναι ήδη γνωστό το θράσος σου και ο κακός σου χαρακτήρας», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Η ίδια η κοινωνία μου λέει...» - Η ηθοποιός ξεσπά για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται

Η Έλενα Αθανασοπούλου έχει απασχολήσει το κοινό τις τελευταίες ημέρες ύστερα από την δημόσια καταγγελία της στον Κώστα Κωστόπουλο, σκηνοθέτη του Σασμού, για βιασμό 12 χρόνια πριν. Ακούγοντας όλα όσα δήλωσε για τον ίδιο η ηθοποιός, πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν απέναντί της και πήραν το μέρος του σκηνοθέτη, μία εκ των οποίων είναι και η Βάσια Παναγοπούλου.

Τα μηνύματα επιδοκιμασίας που δέχθηκε ήταν επίσης πολλά, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που πέραν του γεγονότος αυτού, στάθηκαν περισσότερο στην εμφάνισή της και άφησαν πικρόχολα σχόλια. Έτσι, δεν άργησε το ξέσπασμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ», έγραψε χαρακτηριστικά.