Eurovision 2022: Με τεχνικά προβλήματα η 2η πρόβα της Κύπρου - Τεράστια προσπάθεια από την Ανδρομάχη

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Με τεχνικά προβλήματα η 2η πρόβα της Κύπρου - Τεράστια προσπάθεια από την Ανδρομάχη

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ οι αποστολές κάνουν πρόβες πυρετωδώς για να καταφέρουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico. Λίγες ώρες μετά την πρόβα της Ιταλίας, σειρά είχε η Κύπρος.

Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Ανδρομάχης Δημητρακοπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητρακοπούλου έχει ανέβει ήδη μία φορά στη σκηνή της Eurovision, ενώ το πρωί της Παρασκευής 6/5 το «Ela» ακούστηκε για δεύτερη φορά. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σαν άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη μπροστά σε ένα κοχύλι, στο κέντρο της σκηνής, ενώ χορευτές κινούνται σε όλο τον χώρο.

Εντυπωσιακά είναι εξίσου και τα γραφικά ενώ οι χρωματισμοί «παίζουν» ανάμεσα σε μπλε, ροζ και μωβ αποχρώσεις.

Στόχος τους είναι να τραγουδά σαν το μύθο των σειρήνων και να παρασέρνει Eurofans με την μελωδία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος θα συμμετέχει στον β' ημιτελικό της Eurovision, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12/5, ενώ ελπίζει να παρευρεθεί και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/5.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton. Στο πλευρό τις θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης θα επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα και της Αμάντας Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που έζησε στιγμές θρίλερ κατά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2022, σήμερα 4/5 ολοκλήρωσε την δεύτερη πρόβα της για την εκπροσώπηση της χώρας μας με μεγάλη επιτυχία.

Σε ολόκληρο το Pala Olympico ήχησε η μαγική φωνή της τραγουδίστριας και οι στίχοι του "Die Together" κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα των δημοσιογράφων μέσα στο κέντρο Τύπου, αλλά και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα.