GNTM: Από τον Versace στο GNTM - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καράβα

Τι ξέρουμε για την Μάρι Βιτινάρος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Από τον Versace στο GNTM - Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καράβα

Έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 5/5 ότι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Καράβα στο GNTM δεν θα είναι ο Έντουαρντ Στεργίου αλλά το διεθνές μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα πάρει τον ρόλο του coach. (Δείτε εδώ ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για την κριτική επιτροπή του GNTM)

Από τον Versace στο GNTM η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καράβα

Όμως μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να διαφημίζει εσώρουχα, ενώ πλέον θεωρείται περιζήτητη για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, αλλά και για catwalks, καθώς με το 1,80 ύψος διαθέτει τις σωστές αναλογίες.

Όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα προς το παρόν είναι η ένταξή της στους Άγγελους της Victoria’s Secret. Ωστόσο έχει ήδη συνεργαστεί με άλλους διάσημους οίκους, όπως τον Versace και fashion brands, το Ellipse Lingerie, και το Guess, που την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Επιπλέον είναι κάτοχος τίτλου από καλλιστεία ομορφιάς, καθώς το 2012 βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία.

Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην καριέρα της, ήταν το 2016, όταν πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo. Την ίδια εποχή οι κακές φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.