Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου

Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθεί σιγά σιγά να αφήσει πίσω της όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες, με τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη και τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, και να αφοσιωθεί στα δύο υπέροχα παιδιά της, Αρίωνα και Αέλια.

H παρουσιάστρια μάλιστα αυτές τις μέρες πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά της και έτσι οι τρεις του πήγαν για bowling.

Η Κατερίνα Καραβάτου, παρόλο που επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον γιο της (δείτε εδώ τι δώρο του έφερε από το Παρίσι).

Ξέγνοιαστες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου γιός

Η αλήθεια για το ταξίδι της στην Γαλλία

Στην Γαλλία ταξίδεψε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιους ήταν μαζί, μιας και τα παιδιά της βρισκόντουσαν στην Κρήτη με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο την "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου έκανε δηλώσεις για τις διακοπές της.

«Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Ενώ στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.