«Νομίζω είναι το πιο σημαντικό...» - Συγκίνηση στο πλατό του Super Κατερίνα με τα λόγια της Καινούργιου

Για την ημέρα της μητέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νομίζω είναι το πιο σημαντικό...» - Συγκίνηση στο πλατό του Super Κατερίνα με τα λόγια της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της σημερινής (6/5) εκπομπής αποφάσισε να πει λίγα λόγια για την γιορτή της μητέρας που είναι αυτή την Κυριακή (8/5).

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές το γεγονός ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά και να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο, όπως ανέφερε και η ίδια την ημέρα των γενεθλίων της, τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περίμενε και δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει ο πατέρας των παιδιών της. Βέβαια, για να είναι σίγουρη πως το όνειρό της θα πραγματοποιηθεί, η ίδια έχει προχωρήσει σε κατάψυξη των ωαρίων της.

Με την αναφορά της, όμως, επισήμανε την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και όχι μόνο, που πολλές φορές κάνουν τον κόσμο να απογοητεύεται και να αδιαφορεί για τις αξίες της μητρότητας και τόνισε πως ό,τι και να συμβαίνει θα είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την ημέρα της μητέρας

«Την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας, ένα λουλουδάκι, μια καλή κουβέντα, ένα γράμμα, ένα τρυφερό μήνυμα... Μην ξεχνάτε τις μανούλες σας. Αλήθεια νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Επειδή πολλά ακούμε για τη μητρότητα και κλονίζονται η πίστη και οι αξίες μας, είναι η πιο σημαντική αξία στον πλανήτη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Όπως παρακολουθήσαμε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» στις 9/2, η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε εσπευσμένα καθώς έπρεπε να συνεχίσει την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων καθώς έχει μιλήσει δημόσια πως θα ήθελε να γίνει μανούλα στο μέλλον.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 10/02 η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί on air για το συγκεκριμένα γεγονός καθώς αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ενώ από την άλλη ανέφερε και εντολή που της έδωσε ο γιατρός της.