"Λάμψη": Αγνώριστη η Κατερίνα Πετούση από την σειρά του ΑΝΤ1

Δείτε πως είναι σήμερα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η "Λάμψη" ήταν άλλη μια σειρά όπου αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές καθώς προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο που "κέντρισε" ιδιαίτερα τα βλέμματα ήταν επίσης και η ηθοποιός, Κατερίνα Πετούση.

Η ίδια υποδύονταν την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου, την Πέρσα Μπαλατζούκα και είχε εντυπωσιάσει τότε τους τηλεθεατές. Βέβαια, μετά το τέλος της σειράς η ίδια επέλεξε συνειδητά να απέχει από τον χώρο της υποκριτικής καθώς δεν την είδαμε ξανά σε κάποια άλλη σειρά.

Μέσα από μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Με την πολυαγαπημένη μου αδελφική φίλη κ σπουδαία ηθοποιό Κατερίνα Πετούση όμορφο μεσημέρι με ωραία γεμιστά κι ένα ωραίο δωράκι που μου έκανε χειροποίητη γραβάτα». Μπορείτε επίσης να δείτε πως είναι σήμερα και τον Γιάκο Δράκο!

Έτσι είναι σήμερα η Κατερίνα Πετούση από την "Λάμψη"

Έτσι είναι σήμερα η Κατερίνα Πετούση

Αποκάλυψη μετά από 16 χρόνια - Ο λόγος που εξαφανίστηκε ο Χρήστος Πολίτης μετά τη Λάμψη

To βράδυ της Δευτέρα του Πάσχα 26/4 είδαμε λαμπερούς καλεσμένους στον καναπέ του the 2night show και μεταξύ αυτών ήταν ο Χρήστος Φωτίδης, ένας από τους ηθοποιούς που πλαισίωσαν το καστ της Λάμψης. Αφού ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για τη ζωή του κα τη δράση του στην πολιτική, στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη.

Για τη ζωή του Χρήστου Πολίτη μίλησε, συνάδελφου από τη θρυλική Λάμψη, ο οποίος μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και την τεράστια αγάπη, που εισέπραξε από το κοινό αποσύρθηκε από τα τηλεοπτικά. Όπως τόνισε τον αγαπάει πολύ, παρ΄ όλο που έχουν χαθεί τελευταία.

«Δεν μιλάμε τελευταία και τον αγαπώ τόσο πολύ. Το είπε από τότε ότι εγώ κάνω αυτήν τη δουλειά, βγάζω αυτά τα χρήματα και να σταματήσω και να ζήσω εκτός. Ο Χρήστος είχε κάνει ένα θέατρο πίσω από την Πάντειο κι έβαλε πολλά χρήματα» είπε ο Χρήστος Φωτίδης.

«Θεωρώ ότι τον είχαν πικράνει και δεν τον έπαιρναν γιατί ήταν γνωστός από την Λάμψη ενώ εκείνος ήταν ένας σπουδαίος θεατρίνος κι ηθοποιός. Του είχα φέρει ένα μαχαίρι από την Κρήτη, που έχω καταγωγή και συγκινήθηκε τόσο. Είναι τόσο ευαίσθητος.» συμπλήρωσε ο Χρήστος Φωτίδης.