Παύλος Σταματόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας - «Σήμερα είναι...»

Το πρώτο μήνυμα στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παύλος Σταματόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας - «Σήμερα είναι...»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν εκτός εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» καθώς χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει πως κάποιες δύσκολες στιγμές που περνά δεν του επιτρέπουν να είναι στη θέση του.

Ωστόσο, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στην οικεία του. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι! Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν όλοι δίπλα μου. Ευχαριστώ».

Η ανάρτηση του Παύλου Σταματόπουλου μετά το πρόβλημα υγείας

Ανάρτηση Παύλου Σταματόπουλου

«Δεν ήθελα από την αρχή, έχω μετανιώσει...» - Η εξομολόγηση του Παύλου Σταματόπουλου για συνεργασία του

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Παύλος Σταματόπουλος, την Παρασκευή 15/4 καθώς πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark κι απάντησε σε «επικίνδυνες» ερωτήσεις όπως η Μαρία Αντωνά, καθώς μία από αυτές ήταν να αναφέρει μία συνεργασία για την οποία να έχει μετανιώσει στην καριέρα του.

«Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;» πρόσθεσε με χιούμορ.