Φως στο Τούνελ: Έπεσε "μαύρο" στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - Τι συνέβη;

Η επική αντίδραση της στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Έπεσε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη με τους καλεσμένους συνεργάτες της συζητούσαν για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά της μάνας προς τα παιδιά δεν έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ψυχολόγος, Ναταλί Βέλτση, έκανε επισημάνσεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, όλα τα φώτα έσβησαν και το πλατό μαύρισε.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν που διαθέτει αρκετό χιούμορ ξεκίνησε να λέει: «Ώπα, έγινε η Ανάσταση παίδες. Είπα και Χριστός Ανέστη όταν μπήκα. Δεύτε λάβετε Φως. Αχ, δεν πειράζει. Εμείς συνεχίζουμε. Ωραίο είναι κι αυτό. Φως στο τούνελ είναι αλλά έχουμε ένα άλλο χώρο εδώ. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά. Τουλάχιστον ακουγόμαστε; Ωραία».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, και ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν κανονικά, τα φώτα άναψαν και πάλι με την Αγγελική να σχολιάζει: «Το Φως το αληθινό ελάβωμεν».

Η επική στιγμή στο Φως στο Τούνελ

Λύγισε το Twitter με τα λόγια της Τζωρτζίνας στο βίντεο του Φως στο Τούνελ

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 15/4, με την υπόθεση των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα μετά την τελευταία εκπομπή πριν το Πάσχα του Φως στο τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με το συγκλονιστικό βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας στο γήπεδο, να φωνάζει «νίκησα» και λύγισαν οι χρήστες του Twitter με τα λόγια του παιδιού.

Η χτεσινή εκπομπή λοιπόν τελείωσε με ένα ανατριχιαστικό βίντεο και με ένα μήνυμα όλο νόημα που πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με το βίντεο αυτό. Είναι η μικρή Τζωρτζίνα στο βίντεο με τον πατέρα της να ακούγεται και τη μητέρα της να την βιντεοσκοπεί και την άτυχη Τζωρτζίνα να φωνάζει χαρακτηριστικά «νίκησα, νίκησα».