Χαμογέλα και Πάλι: Αυτός πήρε τη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην αποχώρηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Αυτός πήρε τη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Πρώτο Σάββατο σήμερα 7/5 που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, καθώς πλέον θα τον βλέπουμε στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρηση του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τους συνεργάτες του να του εύχονται καλή επιτυχία.

Μάλιστα, έφυγε από την εκπομπή με τις καλύτερες σχέσεις, αφού με την Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι, αφού του έκανε επίσης και μια ανάρτηση ευχόμενη τα καλύτερα.

Ποιος πήρε τη θέση του Βασάλου στην εκπομπή

Σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τον συνεργάτη που παίρνει τη θέση του Κωνσταντίνου Βασάλου στα αριστερά της. Ο λόγος για τον Νίκο Συρίγο που είναι το πιο νέο μέλος της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες.

«Πάμε στα δικά μας, χωρίς τον Κωνσταντίνο. Υπάρχει πια εδώ εκ ων αριστερών μου ο Νίκος Συρίγος. Τώρα θα είσαι κοντά μου, θα σε σκουντάω με την ησυχία μου. Δεν θα σου κλείνω το μάτι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με χιούμορ.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Βασάλου από το Χαμογέλα και πάλι

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή, που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα.

Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα, ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.