Το "καυτό" φιλί της Βανδή στο στόμα του Μπισμπικη και η απάντηση για το γάμο τους

Τα γελάκια στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και την ανάρτηση της με τα νυφικά που φούντωσε τις φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν της έγινε η ερώτηση, η τραγουδίστρια ξεκίνησε τα γελάκια, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση διαψεύδοντας την είδηση. Αντιθέτως ζήτησε να της γίνει άλλη ερώτηση, ενώ αρκέστηκε να πει μόνο πως είναι ευτυχισμένη.

Λίγο πιο πριν στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα πλάνο από την εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για να την απολαύσει. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει και ένα καυτό φιλί ενώ τους τραβούσαν βίντεο δεκάδες κινητά.

Το βίντεο με το φιλί Μπισμπίκη - Βανδή

Επίσης, η εκπομπή Open Weekend δημοσίευσε άλλη βίντεο στα οποία δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ξέφρενα την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε επί σκηνής. Η τραγουδίστρια αφιέρωνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδια στον ηθοποιό, ενώ εκείνος δεν σταματούσε να της στέλνει φιλιά από κάτω.

«Με ρωτούν αν θα σε στεφανώσω...» - Έμεινε "κάγκελο" η Βανδή με την ερώτηση του Κονταρού

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4 στο Chart Show, η εντυπωσιακή με την εμφάνισή της Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες για να τιμήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, και ανάμεσά τους και ο πολύ καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha και παρέα με το λαούτο του τίμησε την παράδοση της Κρήτης, χωρίς περιστροφές τη ρώτησε με μία μαντινάδα αν τελικά πρόκειται εκείνος να την παντρέψει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

«Είμαι λίγο στριμωγμένος. Αν σε ρωτήσω, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να μου ξεφύγεις γι΄αυτό θα σε ρωτήσω στον αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω».

Η οικοδέσποινα αιφνιδιάστηκε, κοκκίνησε και απάντησε με χιούμορ ότι μέχρι το τέλος της εκπομπής θα του έχει δώσει απάντηση!